Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από christos_m";p="
Δεν χάνεται τίποτα να ρωτήσετε τον προϊστάμενο του συνεργείου που πηγαίνεται άν αλλάζοντας μόνοι τα λάδια όταν χρειάζεται (για τους κινητήρες vvti στα 7.500, 22.500, 37.500 κ.ο.κ. και για τους παλιότερους κάθε 5.000, 15.000, 25.000 κ.ο.κ.) αν χάνεται την εγγύηση...
|
Εννοείται ότι πλέον η εγγύηση δε σε καλύπτει. Απο κει να φανταστείς τι κονομάνε απ τα σερβις. Λες και αμα βάλω μόνος μου λάδια δικά μου και το αμάξι βγάλει πρόβλημα, τότε θα φταίει η αλλαγή λαδιών που έκανα. Αλλά τι να πεις ρε φίλε. Όροι εγγύησης είναι αυτοί και είσαι υποχρεωμένος να τους ταλαρώνεις χρυσάφι προκειμένου να έχεις 6ετή κάλυψη. Μα είναι δυνατόν μωρέ ο άλλος στο civic να δίνει 400 ευρώ κάθε φορά? Ποιος τα ελέγχει αυτά? Εγώ το θεωρώ αισχροκέρδεια εις βάρος του καταναλωτή, ασέβεια προς τον πελάτη. Τι νομίζετε όλοι, ότι επειδή δίνουν 6 και 7 χρόνια εγγύηση το κάνουν επειδή βγάζουν αξιόπιστα αυτοκίνητα? Ναι σιγά. ¶λλωστε η εγγύηση είναι απο την ελληνική αντιπροσωπεία. Έχει δουλέψει πολυ γερά το Marketing και το τμήμα προγραμματισμού εσόδων της εταιρείας προκειμένου να οριστεί η εγγύηση. Τι λέει αυτό? Θα σας πω αμέσως...Κατα μέσο όρο πόσο θα κοστίσει στον πελάτη μας το ετήσιο σέρβις? Α ωραία...μέσο όρο λοιπόν ένα 250αρι με 300ευρώ.΄¶ψογα. Δώστου λοιπόν 6 χρονάκια εγγύηση. Τι έχουμε? 6*300=1800. Τέλεια. Απο κάθε αμάξι λοιπόν που πουλάμε έχουμε επιπλέον σε βάθος χρόνου ίσου με 6 έτη σχεδόν 2000 ευρώ επιπλέον. Υπάρχει περίπτωση να βγούμε χαμένοι? Όχι βέβαια. Αντε απο τα τόσα αμάξια που θα δώσουμε ενα ποσοστό όχι πάνω απο 5-10% να θεωρηθεί ως αστοχία υλικού και να βγάλει ψιλοβλαβούλες. Και πάλι καλυμμένοι είμαστε. Ρε παιδιά αυτο ισχύει σε όλες τις εταιρείες πως να το κάνουμε. 3 χρόνια εγγύηση η Alfa Romeo....που ξανακούστηκε αυτό? Αυτού που βγαίνουν απ το εργοστάσιο παραγωγής το 50% των οχημάτων με καμένο εγκέφαλο...και τον ξανακαίνε...και τον ξανακαίνε. Ή τα rover που τα παίρνεις κατευθείαν με καμένη φλάτζα. Ε φανταστείτε λοιπόν τι κέρδος έχουν οι Γιαπωνέζικες αντιπροσωπείες που δεν παθαίνουν σχεδόν τίποτα και αναγκάζουν τον πελάτη να τα σκάει επειδή εκείνος ζει με τον τρόμο οτι το αμάξι του μπορεί ξαφνικά να ζηλέψει τις ευαισθησίες των ευρωπαίων.