Re: Το Corolla Club επίσημα και στην Θεσσαλονίκη πλέον!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p="
Σε τρείς μήνες περίπου θα με καλέσει η μαμά πατρίδα...Συνεπώς θα μου είναι αδύνατο να κανονίζω οτιδήποτε είτε αυτό λέγεται καφές είτε εκδρομή είτε οτιδήποτε άλλο.Συνεπώς ΖΗΤΗΤΑΙ κάποιος forumas για να συνεχίσει το "έργο μου" (όποιο και αν ήταν αυτό).Οι υποχρεώσεις όχι πολλές και λίγο τρέξιμο! Συνεπώς πρέπει να αναλάβει καποιος που θα μπορεί να πετάγετε να κλεινει ένα μαγαζί για καφέ(απ'το τηλέφωνο δεν κλεινει κανεις για 25 άτομα+),να μπορεί στείλει 3-5 μυνήματα στα παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση στο net,να έχει την δυνατότητα να παει κάπου να κλείσει μαγαζιά σε πιθανή επόμενη εκδρομή,να έρθει καποια στιγμή μαζί μου να γνωρίσει τα παιδιά απο τα υπόλοιπα club έτσι ώστε να μην χάσουμε επαφή με τα north clubs και όποτε μπορεί να παρευρίσκετε στις συναντήσεις τους και φυσικά να μπορεί να συνενοηθει με όλους εμας. Ποιός λοιπόν?..Μου έχει ζητηθει να πώ εγώ ποιός αλλά δεν ξέρω ποιόν...Ο ένα δεν μπορεί ο άλλος θα φύγει κλπ.Iσως καποιός απο τους νεαρούς της παρέας π.χ papathvas και G-Cor μόνοι ή απο κοινού..Φυσικά πρέπει πρώτα να μας πούν αυτοί αν το θέλουν...Παντως πιστευω πως μια χαρά θα τα καταφέρουν...Ειχα υπ'οψιν μου και τα υπόλοιπα παιδιά αλλά έχω την αίσθηση ότι ο καθένας για τους δικούς του λόγους δεν μπορεί.Αλλαξε κάτι?Ενδιαφέρετε κάποιος άλλος?Ποίος λοιπόν έχει την διάθεση και το χρόνο(αυτόν βεβαια ούτε εγώ τον είχα) να βοηθήσει λίγο παραπάνω και να καταφέρουμε να μην χαθούμε και να μεγαλώσουμε κι'αλλο την ωραία μας παρέα?
|
Εγώ να πώ ότη η Πανελλήνια συνάντηση στην Λίμνη Πλαστήρα, είναι μια καλή ευκαιρία να τα πούμε όλοι μαζί απο κοντά. Και βέβαια και το θέμα που προκύπτει με το κάλεσμα του Δημήτρη απο την μητέρα Πατρίδα. Ετσι όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται μπορούνε να έρθουνε να τα πούμε απο κοντά και να βρούμε μια λύση.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|