Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192";p="
Αρα υπολογίζω για μας του "επάνω" περίπου 5 ώρες Ταξίδι πήγαινε έλα...Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να οδηγώ και 10 ώρες άλλα το βλέπω γενικά κουραστικό...Συνεπώς θα ήθελα συντομα να βγεί το πρόγραμμα για να δούμε πού θα είστε Κυριακή Πρωί και μεσημέρι,σε περιπτωση που οι περισσότεροι Βόρειοι θα το κάνουμε αυθημερόν.Εγώ παντως δεν είμαι για διανυκτέρεση,έτσι λοιπόν το κομβόι που θα προτίνω θα είναι για Κυριακή πρωί.Με καλή οργάνωση και συντονισμό θα μπορέσουμε κατα τις 13:00 να είμαστε στην Λίμνη ή και νωρίτερα!Συνεπως καλά θα ήταν εκείνη την ώρα καπου να μπεί στο πρόγραμμα η επίσκεψη και ο γύρος της Λίμνης...Δεν ξέρω τι ακριβώς έχεται στο μυαλό σας,αλλά πειτε περίπου πώς θα κινηθούμε για να ξέρω να ειδοποίησω και τους μη έχοντες net!Τωρα το κατα πόσο θα είναι κουραστικό τόσες ώρες ταξιδι δεν ξέρω,εγώ πάντως το κάνω χωρις ιδιαίτερο πρόβλημα.Το θεμα είναι οτι αν οι περισσότεροι θελουν να κάνουν και διανυκτέρευση γιατι δεν μπορούν να κανουν τοσο ταξίδι θα πρέπει να κινηθούμε σε αλλή βαση,πιθανότατα με δύο group.Δεν ξέρω,περιμένω τις απόψεις σας.
|
13:00 στην λιμνη,απο την Σκανδιναβια θα ερθετε

10:00 η 11:00 δεν μπορειτε να ερθετε,να ξυπνησετε νωρις οπως εγω.