Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p="
έχω ήδη παραγγείλει το LSD, την πίσω αντιστρεπτική και το δίσκο-πλατώ (sport clutch disk & clutch cover) όλα από την TRD.
|
Η παραγγελία έγινε από κάποιο site(&από ποιο?) Πόσο θα σου στοιχίσουν συνολικά και πόσο δίσκος-πλατώ μόνο?
|
Καλησπέρα,
Όταν έκανα την παραγγελία δεν ήξερα (ή μάλλον ξέχασα) ότι η ΤΤΕ δίνει και TRD πράγματα, οπότε η Γερμανία ήταν έξω.
Αφού η Toyota Ελλάς μου είπε ότι πλέον δεν ασχολείται με TRD (!!!!!!!) τηλεφωνικά, ή δεν μου απάντησε καν σε ανάλογο mail είπα να πάρα απ' έξω.
Οι Εγγλέζοι (fensport) είναι πανάκριβοι.
Έτσι το διαφορικό μαζί με την πίσω αντιστρεπτική την παρήγγειλα από τους Γάλλους (mrs-passion) με συνολικό κόστος 1.347,99 Δολλάρια (μπλοκέ 1.038,77, αντιστρεπτική 240,93, μεταφορικά 68,29) ήτοι 1117 Ευρά
Δίσκος - πλατώ από Νέα Ζηλανδία (trdsales) με κόστος 485 δολλάρια (243 το cover, 144 ο δίσκος, 98 τα μεταφορικά) ήτοι 400 περίπου Ευρά. Είναι πάμφθηνοι αλλά επειδή υπάρχει ο κίνδυνος του τελωνείου φοβήθηκα να πάρω και από εκεί τα άλλα.
Δυστυχώς όμως εδώ και 15 ημέρες δεν μου απαντάνε στα mail μου για την πορεία της παραγγελίας, λεφτά δεν έχουν κρατήσει, ενώ από σήμερα δεν υπάρχει και η παραγγελία μου στα Previous orders μου (!!!). Τι να πω;