Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimbo";p="
λοιπόν φίλε κώστα άκου, ίσως το συγκεκριμένο λάστιχο να μην συνεργαζόταν καλά με την ανάρτηση μου, και μην μου πεις ότι δεν έχω καλή ανάρτηση, Bilstein king sport me ελατήρια eibach και χαμηλωμένο 3.5 εκατοστά, τα λάστιχα τα ζέσταινα και όχι με εκκινήσεις σπινιαρίσματα και τέτοια, τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις τόσο πολύ για το συγκεκριμένο λαστιχάκι,εμένα δεν μου έκανε, τελείωσε, πες ότι οδηγάω άγαρμπα, ότι είμαι χαζός ότι δεν ξέρω το αμάξι μου πες ότι θες, την άποψη δεν μου την αλλάζεις, τώρα βέβαια αν μου τα συγκρίνεις με λάστιχα μισής τιμής και άγνωστης προελεύσεως, φυσικά και θα βγουν καλύτερα....
|
μην παρεξηγείς αυτά που σου λέει ο κώστας, εσυ από ότι είπες θέλεις λάστιχο για στροφιλίκια και το potenza πιστέψε με είναι καλό σε αυτά, γιατί δεν μαγουλιάζει.
Εγώ από τα potenza πηγα στα TOYO T1R, το οποίο το θεωρώ παρά πολύ καλό στο βρεγμένο, θα έλεγα εξαιρετικό, αλλά το αδύνατο του σημείο είναι τα αδύναμα πλαινά. Την ίδια απόψη έχω για τα michelen.
έχω την εντύπωση ότι το toyo δεν κάνει για την δύναμη του αυτοκινήτου σου(εάν θυμάμαι καλά έχεισ 1300 cc) καθότι είναι σειρά W (πολύ υψηλές ταχύτητες)
κατά την απόψη μου βάλε λάστιχο Η σειράς, για να σου ζεσταίνεται γρήγορα.