Θέμα: Erotisi
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-03-06, 15:05
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 350
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως κάνεις εξοικονόμηση χρημάτων με αυτή την κίνηση. Πόσο μπορείς να δώσεις το δικό σου 8000 στην καλύτερη 9000 (πιστεύω δεν ξέρω μάλλον λέω πολλά). Με αυτά τα λεφτά θα πάρεις το άλλο και θα του κάνεις και 2-3 επιδιορθώσεις σίγουρα πράγματα (πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και το αν γνωρίζεις το άλλο αυτοκίνητο αλλά σε αυτή την ηλικία που έχει 2-3 πράγματα θα τα κάνεις θα το δείς) και να σου μείνουν τι ? 1500 ευρώ σου λέω εγώ. Μετά βέβαια από όλα αυτά θα έχεις ένα αυτοκίνητο που να πιάνει 5000-6000 ευρώ άρα σύνολο 7500 (χοντρικά τώρα) άρα από 8000-9000 πάς στα 7500. Το μόνο που είναι ποιο οικονομικό είναι τα τέλη κυκλοφορίας αλλά η συντήρηση έχει διαφορά. Τώρα μπορεί να υπάρχουν παράμετροι που δεν τους γνωρίζω αλλά άποψή μου είναι από την στιγμή που είσαι ικανοποιημένος να μην το πουλήσεις για ένα παλιότερο. Τώρα η απόφαση δική σου. Ελπίζω να βοήθησα

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση