Θέμα: Golf Gt...
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Golf Gt...
Παλιά 23-03-06, 18:14
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 336
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Golf Gt...

Όντως όλα ωραία,καλά και ποιότικά φαίνονται και πάλι υμνοι θα ψαλούν για το νεο Gt όπως και για όλα τα golf 5 (1,6,Gti),απο τον ειδικό τύπο!Όντως ένα golf 5 είναι στημένο
,έχει απτή ποιότητα κατασκευής και ποιοτικό σε υλικά που "πιάνεις". Ολα αυτά είναι που κανουν καθε φορά τα περιοδικά να γράφουν..και είναι αλήθεια.Λίγα περιοδικά κανουν αναφορά στο κόστος τον ανταλλακτικών το οποίο πολλές φορές είναι μικρότερο απο το κόστος εργασίας...Εχουμε vw group(Α4-polo) και μάλλον δεν θα υπάρξει άλλο...Για τους εξείς απλούς λόγους.Τα 2 χρόνια εγγύησης ειναι υπερβολικά λίγα για το κόστος κτήσης των αυτοκινήτων και πιστεψτε με θα την χρειαστείς για παραπάνω,δεν γουσταρω να με γδύνουν στο service λές και ειναι χειρούργοι(βεβαια αυτο ίσως δεν ισχυει σε όλες τις αντιπροσωπείες) και τρίτον αυτές οι "παιδικές αρρώστιες",όχι φώτα όχι παράθυρα λάδια ξύδια κλπ με τρελλένουν! Αν σήμερα λειτουργούσα με το συναίσθημα θα ήθελα ένα gti, η λογική μου όμως μου το απογορευει και την βρίσκω μια χαρά με την ts μου!!!
Απάντηση με παράθεση