Re: ολα 2006
Φίλε Jims192 δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά. Έγραψα τη γνώμη μου και αυτό που θεωρώ σωστό μέσα απο διάφορα posts που έχουν γραφτεί και έχουν τέτοιο χαρακτήρα. Αυτό που παρατηρώ εδώ μέσα είναι οτι ο απρόσωπος χαρακτήρας του γραπτού λόγου πιθανότατα να έχει δημιουργήσει αντιπάθειες μεταξύ ανθρώπων που ποτέ δεν έχουν ειδωθεί απο κοντά, που δεν γνωρίζονται τέλος πάντων προσωπικά....και αυτό είναι το χειρότερο. Κάποτε είχα γράψει οτι η γερασμένη πλέον 1600αρα μου ταπεινώνεται απο πολλά σύγχρονα 1400αρια και κάποιος (που πιστέψτε με δεν έδωσα σημασία στο ποιος είναι...ούτε και μπαίνω στον κόπο να ψάξω ξανά το post του) με έβγαλε ούτε λίγο ούτε πολυ άσχετο. Δεν παρεξηγήθηκα σε καμία περίπτωση...και ούτε ήξερα τι πραγματικά εννοούσε με τον απότομο τρόπο που έγραψε. Δεν με ενδιαφέρει στην τελική ρε φίλε αν κάποιος με πει άσχετο οδηγικά ή ψόφιο το αυτοκινητό μου...αλλά εκείνο που θα με κάνει τούρκο θα είναι αν κάποιος με προσβάλει προσωπικά σαν Άνθρωπο. Και εδώ μέσα έχουν πέσει μπόλικες προσβολές τέτοιου τύπου. Επίσης θεωρώ απαράδεκτο το πάθος που έχουν πολλοί για το αυτοκίνητο τους να μετουσιώνεται σε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς. Ήμαρτον ρε παιδιά!!! Και θέλετε να σας πω και κάτι άλλο? Οι περισσότεροι απο σας έχετε αμάξι πειραγμένο το οποίο σε συνάρτηση με άλλες παραμέτρους, επιφέρει κάποιες επιδόσεις. Θέλω να πω οτι κανενός το αυτοκίνητο δεν είναι ίδιο με του άλλου...ούτε κάποιος οδηγός έχει ίδιες ικανότητες με τους υπόλοιπους. Είναι λογικό λοιπόν κάποιοι να είναι πιο μπροστά απ τους υπόλοιπους. Το καλό θα ήταν να ψάξεις να βρεις τι κα΄νει το αυτοκίνητο του άλλου γρηγορότερο και να τελειοποιήσεις και το δικό σου...όσο μπορείς. Νομίζω πως αυτός είναι αρχικά ο κύριος σκοπός αυτού του foroum. Γιατί Νίκο έχεις το πιο γρήγορο αυτοκίνητο; Γιατί φοράω αυτό...αυτό....αυτό...αυτό....και αυτό που μου κόστισε τόσο. Άντε να τα πάτε και σε μια ευθεία να δείτε αν ισχύει αυτό που λέει. Ρε παιδιά κάποτε είχα ποστάρει ένα θέμα και ρωτούσα όλα τα σχετικά για τον levin....η απάντηση που πήρα ήταν να ψάξω να βρώ χιλιάδες θέματα εδώ μέσα σχετικά με αυτό. Εγώ δεν έδωσα συνέχεια και έψαξα και βρήκα χιλιάδες τσακωμούς, προσβολές,ψέμματα και οτιδήποτε άλλο άσχετο. Ρε παιδιά εσείς όλοι που φοράτε το λεβιν για πείτε μου....το ασημί πόσα άλογα βγάζει και σε ποιες στροφές? Πόσα κιλά ροπής και που αποδίδει την μέγιστη? Σε ποιο φάσμα στροφών λειτουργεί καλά και δυνατά? Τι κατανάλωση έχει? Είναι θορυβώδες μοτέρ? Απο αξιοπιστία τι λέει? Έχετε ποτέ σας κάνει μετρήσεις επιδόσεων με vbox να μου αναφέρετε νούμερα που με καίνε? Και πολλά πολλά άλλα που πολύ αμφιβάλλω αν θα μου δώσετε εμπεριστατωμένη απάντηση. Γιατί πολυ απλά σας νοιάζει ανα θα φάτε τον δίπλα σας και μόνο...καλά κάνετε δεν λέω, δεν σας κατηγορώ για αυτό και μην το πάρετε έτσι. Απλά θέλω να ξέρετε οτι υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα σαν εμένα, που τους ενδιαφέρουν και άλλα πράγματα ουσιώδη πάνω στο αυτοκίνητο και πιστέψτε με τέτοιες πληροφορίες πολυ δύσκολα αντλώ εδω μέσα. Δεν λέω να το φλωρέψετε το foroum απλά να του δώσετε και λίγη ουσία πραγματική. Παιδιά από όλες τις κατηγορίες corolla μόνο τα παιδιά του ΚΕ-30 το πετυχαίνουν αυτό....άντε και μέχρι το Ε90.
Συγνώμη που σας κούρασα(όσοι το διαβάσατε)
Πάντα φιλικά,
Σπύρος