αγαπιτε γιαννη αν διαβασεις αυτα που γραφη ο Mike_G και ο μαρμελ ειναι και για κοντρουλα μεταξι τους το οποιο αποτελη μεγαλο ποσοστο τις κουβεντας που ειχαν οποτε δεν ειναι ξεκαρφοτο αυτο που εγραψα .
οσο για το δικο μου τουτου το μονο που ειπα οτι το μαρμελοαμαξο εχει χαση μια φορα ειδη και οτι δεν θα ειναι ο πρωτος που θα το κερδιση και μετα χαριτολογοντας το εγραψα οτι προσεχε το μαρμελ γιατι τα εχει φαει ολα πλην ενα
οτι τα εγραψα προκλητικα ναι αλλα αν τον πηραζε τον Mike_G θα μου το εγραφε και θα του ζητουσα συγνωμη αλλα πριν απαντιση η πριν δω εγω απαντιση τουλαχιστον μου την πεσατε ,ο Mike_G δεν θα μπορουσε να μου απαντιση και εγω θα απαντουσα αναλογα αλλα αρχισαμε... blabla
οσο για το οτι στο γραπτω λογο δεν καταλαβενης με πιο τροπο το λεει ο αλλος νομιζω οτι αυτο ειναι και η μαγια του εσυ καλησε να απαντισης με τον τροπο που εσυ νομιζεις και αυτο διχνει ποσο καλη αντιλιψη εχεις να κατανοεις τον αλλο χωρις να τον βλεπεις εμενα αυτο μου αρεση.
οσο για τα ορθογραφικα λαθη εχω να πω το εξεις επηδη πηγα σε νυχτερινο σχολειο και ενοητε οτι ηταν νυχτα δεν εβλεπα τον πινακα...
παντος δεν με χαλαει καθολου ο σχολιασμος για τα ορθογραφικα λαθη αληθεια αρκη να γηνονται με την σωστη εσωτερικη σταση δλδ για την πλακα και απο αυτα τα σχολια που εχω διαβαση δεν βλεπω κακη προθεση οποτε κολοδεχουμενα τα σχολια
Slobo ευχαριστω για τα καλα σου λογια δλδ οτι δηχνω οτι ειμαι εξυπνος αλλα για πες μου τι σοει εξυπνος μπορει να ειναι καποιος οταν του εχουν κανει παρατηριση 6-7 φορες τουλαχιστον οτι αλλο η προκληση και αλλο η κοντρες και δεν λεει να το καταλαβει?
παιδια εξηγιστε μου κατι καπιος εχει ενα τροπο συμπεριφορας ο οποιος μπορει να προκαλη αλλα δεν προσβαλη καποιον που το προβλημα ?
π.χ. "αν ανοιξω με TS ειναι σαν να κλεβω εκκλησια" αυτο δηλωνη οτι εισαι 100%100 σιγουρος οτι στην κοντρα εισαι μπροστα με τροπο που προκαλη ομως δλδ οτι το ΤS ειναι αργοτερο αυτ/το αν και ολα δειχνουν οτι λογικα ειναι μπροστα αρχιζεις μια λεκτικη κοντρα με αμφοτερες προκλησης με αποτελεσμα να πας να τα στησεις και χανεις μετα σου φτεει το προκλητικο υφος .το υφος που εχει ο καθενας εδω νομιζω οτι ειναι σεβαστω αρκη να μην ειναι υβριστικο και να προσβαλη την δουλια που εχει γινη μεσα στην ιστοσελιδα του κλαμπ .
και ρωταω προσβαλω το κλαμπ με αυτα που γραφω και αν ναι πητε μου που
Υ.Γ.
Jims192 θα πιουμε καφε στην καρδιτσα (θα ερθω με το μικρα το 1000ρι) οποτε μαλλον θα το κερασω μετα το ανοιγμα η λες να χασεις και με αυτο