Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Την Επαθα
Παλιά 20-03-06, 17:17
Το avatar του χρήστη Geo!
Geo! Offline:
Moderator

Μοντέλο: EE90 Sedan (4A-FE)
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
Geo! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Την Επαθα

Σήμερα, μετά από 3 χρόνια που οδηγάω, την πάτησα για πρώτη φορά. Σε δρόμο με ελαφρώς ανηφορική κλίση, ήμουν τελευταίος στην ουρά και περιμένα να ανάψει το φανάρι. Μπροστά μου μια ξανθιά με ένα παλιό μοντέλο 106 (απ'ότι πρόσεξα) . Με το πράσινο τους βλέπω ολους να ξεκινάνε, ξεκινάω κι εγώ σιγά σιγά, και σκίβω για δύο δεπτερόλεπτα να φτιάξω την ζώνη(μέγα μ@λ@κι@). Ξαφνικά ακούω την κοπελιά που είχα συνοδηγό να βγάζει μια φωνή, κοιτάω μπροστά και βλέπω τον κώλο του 106 στην μούρη μου! Όλα έγιναν σε κλάσματα δεπτερολέπτων. Ίσως να την πήρε λίγο πίσω την ξανθιά, και με το να προχοράω εγώ την φίλησα κανονικά. Καταβαίνω, κατεβαίνει και αυτή και το μόνο που θυμαμαι είναι να λέει "ποιος φταίει τώρα?" Της λέω "έπαθες τίποτα?" Μου λέει όχι, και όντως ο προφυλακτήρας της ήταν ανέπαφος(το παρατήρησα και πριν κατεβω απο το αυτοκίνητο). Γυρνάω και βλέπω το δικό μου... Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
Με το να μου πει δεν έπαθα τίποτα, της λέω φύγε, ξέρωντας ότι μ@λ@κι@ ήταν δική μου. Ήμουν σίγουρος 100% ότι το λάθος ήταν δικό μου. Σε καμία περίπτωση δε μπορώ να πω ότι φέρθηκα ψύχραιμα. Ούτε στοιχεία κράτησα, ούτε καν τον αριθμό. Το μόνο που πρόσεξα ήταν ότι είχε αθηναϊκές πινακίδες. Τώρα έχω αρχίσει να αμφιβάλω για το πόσο προχώρισα και για το αν αυτή έκανε λίγο ή πολύ πίσω(πρέπει να το συζητήσω με τα παιδιά που ήταν μαζί μου). Αλλά και παλι ο κανονισμός λεει οτι φταίω εγώ, αν δεν κάνω λάθος.
Σημασία έχει ότι έπαθα ζημιά. Προφυλακτήρας μέσα, δεξί φανάρι μετακινήθηκε, η γρίλια που είχα φτιάξει έσπασε, και πρέπει το αριστερό φτερό να πήγε λίγο πίσω γιατί όταν ανοίγω τη πόρτα του οδηγού βρίσκει ελάχιστα.
Τι να πω... περαστικά μου. Έτσι για να βάλω μυαλό και εκεί που ήμουν 10 φορές προσεκτικός, τώρα να είμαι 20...