Θέμα: Kit Xenon
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-03-06, 13:35
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 336
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ma-corolla";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σας θελω να αναφέπω κατι που μου ειπαν στην TOYOTA τουσ λεω πρωτα εγω εχω προβλημα με το φανάρι πέρνει υδρατ΄μούσ και μου λέει ο μηχανικός οτι δεν θα μου το αλλάξουν γιατι δεν έκανα το service τον 60.000 και πήγα στα 90.000 α μου έιπε πωσ τωρα δεν έχω εγγύηση γιατι δεν πήγα για service.θα πρέπει να μου αλλάξουν μάλλον το φανάρι?[...]
Δεν το έκανες κάν το service ή το έκανες κάπου έξω?Αν το έκανες αλλού και έχεις τιμολόγια πιστοποιημένου συνεργείου,μπορείς να το διεκδικήσεις,γιατι είναι ενα εξοδο αν σκεφτείς οτι μόνο για λάμπα θελουν 25-27 ευρώ...Αν δεν έχεις δύσκολα.Πάντως είναι η κλασσική ατάκα αν δεν έχεις σφραγιδάκια...Απο αυτα "ζούν" οι αντιπροσωπείες και αν δεν τα χεις σε ζαλίζουν...

Πάντως παιδιά θα με ενδίεφερε και εμένα το αποτέλεσμα,κυριώς για την βελτίωση της ορατότητας και οχι για μουρη καθώς θεωρώ οτι τα φώτα μας είναι σχετικά αδύναμα.Μόλις καποιος τα τοποθετήσει ανεβάστε φωτο και λεπτομέρειες.Επίσης (νομίζω το είχαμε αναφέρει και παλιότερα) θα ήταν ωραίο να μπουν και ασπρες λάμπες στα προβολακια για την ομοιομορφία...Καλή επιτυχία!
Απάντηση με παράθεση