Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
Δημητρη προτεινω να βρισκομαστε απο εδω και περα στο Plaisir στο Απολωνια, διπλα στο Hontos...[..]
Τι λες? απορριπτεται και αυτη?
|
Ε...βασικά να το συζητήσω λίγο με τον εαυτό μου...Μισο...Εεε..ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ!
Παράθεση:
[...]
Αλλα μην βιαζεστε, θα μας απορριψει ο Jimmys, δεν παιζει μεγαλη προμηθεια!!
|
Μεγάλη?...Ακου εκεί μεγαλη...Μετο ζόρι,1 ευρώ τον καφε μου δωσανε...Δεν σφαξανε! Στα μαγαζιά που σας παω πρεπει να ειναι τουλαχιστον 50/50 για να συμφωνώ...(4ός μισθός)
Παράθεση:
Ή για το καλοκαιρακι, λεει να ανεβαινουμε λιγο πιο πανω απο το Πανοραμα , στα Πλατανακια, που εχει δροσουλα, να βλεπουμε τις παπιες (????) και να χτυπαμε παλι κανα παγωτακι, εχει μια δροσια εκει......
Ξερω ξερω, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ!!!!
|
Οχι αυτήν δεν απορίπτεται...Αν παίζει ανοιχτωσιά ανοίγει η όρεξη.Μεγαλη όρεξη= πολλά παγωτά.Πολλά παγωτά=μεγαλη διψα...Μεγαλή διψα=πολλά αναψυκτικά.Πολλά αναψυκτικά και πολλά παγωτά=πολλά κέρδη για τον Jims άρα ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ.
Πάιδες και γω θέλω πολύ να αλλάξουμε μαγαζί(αλλά ώς τόπο συναντησης ας κρατήσουμε αυτον)(50 ευρώ μου δινουν τα carrefour,την βδομαδα).Την Κυριακή πήγα να κλείσω και στο mistral και στο les amies αλλά 5,30 το απόγευμα για 25 άτομα δεν κλείνει κανένας.Μόλις ανοίξει λίγο ο καιρός θα κατευθυνθούμε προς τας εξοχάς...ιδέες πείτε γιατι εχω στερεψει....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p="
Στεναχωρεθηκα που δεν σας ειδα παντος.
|
Και μεις...Σε περιμέναμε
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p="
Ηθελα να δω και το quickshift του Jim. Να δω το τι και πως.
|
Και τας φιλτροχοάνας κλπ.Θα τα δεις και θα τα ακούσεις όλα μαζί στην εκδρομή...Μη μας την σκάσεις πάλι!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john78-97";p="
.τελος παντων ειχαμε αρκετο κοσμο,φωτο ο δημητρης(ως συνηθως)οσο για τον καιρο στιβαχτικαμε κατω απο ενα υποστεγο και μοιαζαμε ολοι σαν αιχμαλωτοι πολεμου αστα να πανε...ωσπου τελικα πηγαμε για καφεδακι..
|
Αυτό με τον καιρό πρεπει να το ψαξουμε λίγο(λές να ρθε κι'αλλος γκαντέμης εκτώς απο τον αρχιγκαντέμη Σπύρο?)...Τεσπα..Ευτυχώς που ηταν και το υπόστεγο για τα καροτσακι..Αλλά πολύ την καταβρήκα...Τελικά είμαστε πολύ super puma,παντώς καιρού.Οπώς και ναχει μια 15άρα αυτοκίνητα μαζευόμαστε και καθε φορά με νεες συμμετοχές....Καλή μας συνέχεια..
Επόμενη συναντηση,είναι πρωινή και παίζει εκδρομή...Εις το επανειδείν