Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-03-06, 06:17
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μετα απο 68000km το corollaki μου ζητησε δισκο.Ετυχε να ειμαι στην Αμαλιαδα και ρωτησα τιμη στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν 280.τελικα αποφασισα να ανεβω Αθηνα και να τον αλλαξω εδω.Αφου δεν με αφησε στην εθνικη παλι καλα αν και ξερετε τι ειναι να ερχεσαι απο εκει με μεγιστη ταχυτητα 100kmh?Σημερα λοιπον αρχισα να ρωταω τις αντιπροσωπειες.Αρχικα πηγα στον Φλαμιατο που ειναι και κοντα στο σπιτι μου και μου ειπαν.......380 ευρω.Μολις το ακουσα ξαφνιαστηκα.Μιλησα και με αλλες αντιπροσωπειες και η χαμιλοτερη τιμη που μου ειπαν ηταν 320.Γινεται ρε παιδια να υπαρχει τετοια διαφορα αναμεσα στις αντιπροσωπειες?Τελικα μιλησα με εναν γνωστο μηχανικο και μου ειπε οτι θα μπορεσει να μου αλλαξει το δισκο αλλα μου ειπε οτι δεν θα βαλουμε τον αυθεντικο της ΤΟΥΟΤΑ αλλα της ιδιας εταιριας με αυτον που χρησημοποιει η ΤΟΥΟΤΑ.Οι δισκοι ειναι ιδιοι και στο μονο που διαφερουν ειναι οτι ο αυθεντικος ειναι μεσα σε κουτι της ΤΟΥΟΤΑ και φυσικα η τιμη αφου ειχαν διαφορα 50 ευρω.Τελικα το παλικαρι μου αλλαξε δισκο,πλατο,ρουλεμαν μια τσιμουχα του σασμαν που ειχε ψιλλο χαλασει και μια βιδα του σασμαν γιατι μου ετριζε λιγο και μου πηρε 260 ευρω.Τελικα αφου η εγγυηση εχει ληξει δεν αξιζει να το πηγαινω εκτος ΤΟΥΟΤΑ για service?Γιατι η διαφορα κοστους ειναι αρκετη και η δουλεια ειναι η ιδια και μαλιστα την κανει και γνωστος μου που δεν νομιζω να με κοροιδεψει.
Απάντηση με παράθεση