Παντος αν ειναι για επισκευη να δωσεις 3000 καλυτερα να βαλεις εναν μαυρο LEVIN.Η αγορα της μηχανης μαζι με τα εργατικα θα σου πανε 3000-3500 απ΄οσο εχω ρωτησει και θα εχεις και σχεδων τα διπλα αλλογα κατω απο το καπο σου.Οσο για το να το δηλωσεις δεν νομιζω να παιζει προβλημα γιατι Corolla 1.6 εχει βγει στην ελληνικη αγορα αρα το μονο που θες ειναι 200 ευρακια που πρεπει να δωσεις στο κρατος.Ασε που τα τελη κυκλοφοριας θα ειναι το ιδιο και με το 1.4 και με το 1.6.Γιατι λοιπον να μην το κανεις αφου και στις δυο περιπτωσεις το κοστος ειναι το ιδιο?Βεβαια για να σου πω την αληθεια μου φαινονται υπερβολικα τα 3000 για να σου αλλαξουν αυτα που λες στο μοτερ και μεταχειρησμενο 1.4 μοτερ με λιγα χιλιομετρα να αγορασεις δεν νομιζω οτι θα δωσεις τοσα.Ελπιζω καποιος που γνωριζει καλυτερα απο τιμες να σε βοηθησει περισσοτερο γιατι και εγω δεν ειμαι ο ειδικος σε αυτα αλλα σου λεω τι ξερω με βαση αυτα που μου εχουν πει διαφοροι βελτιωτες.Ελπιζω να βοηθησα οσο μπορουσα και να θυμασαι πως απο τα λαθη μαθαινεις.
|