Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: O Βορρας Ξυπνησε!!!
Παλιά 02-03-06, 01:01
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 457
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Re: O Βορρας Ξυπνησε!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john78-97";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ΚΥΡΙΟΙ..
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ CLUB ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΛΑΩ ΤΟΝ Κ..ΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ.
Φιλε μπιτ μπιτ, ειλικρινα με πληγωνεις με την αποφαση σου αυτη. Αν και δεν ειχαμε τον χρονο ή την πολυτελεια να γνωριστουμε τοσο καλα, παντα γουσταρα οταν σε ελβεπα στην παρεα μαζι με τους αλλους να κανεις κεφι. Δεν ξερω εαν ο συλλογισμος σου ηταν περισυλλογη ή στζητηση με φιλους και ανταλλαγη αποψεων αλλα εστω και καθυστερημενα θελω να σου πω την δικια μου.
Δεν ξερω τι παιχτηκε, οπως δηλωνεις, τους τελευταιους μηνες, το μονο που γνωριζω ειναι οτι καποια στιγμη υπηρξε καποια διαγραφη απο το club. θα συμφωνησω μαζι σου αν και δεν ξερω τα γεγονοτα, οτι η διαγραφη σου ηταν αδικη, περισσοτερο διοτι σε ξερω, οσο λιγο σε ξερω σαν ατομο, ποσο ενδιφερθηκες για την παρεα μας εδω στην Βορειο Ελλαδα.
Πρεπει ομως να καταλαβεις ενα και μονο ενα πραγμα: στο club αυτο δεν μπηκες για να μαθεις πως λειτουργει το αυτοκινητο, ή ποιοι ειναι οι κανονες ενος site, ή το πως θα αποφυγεις τους κωλοτρυγμους ενος Ε12. Εδω μεσα εισαι πρωτον και κυριωτερον για την παρεα. Και πανω απο ολα για την παρεα. Εχεις παρει πολυ σοβαρα το site και οτι συμβαινει εδω μεσα. Εδω ειμαστε προπαντον για χαβαλε, για να πειραζουμε σε ηρεμα πλαισια ο ενας τον αλλον, για να βρισκομαστε καθε μηνα μαζι, να γελαμε, να κανουμε καμμια εκδρομουλα, να τσατιζουμε τον Δημητρη. Δεν νομιζω οτι φιλαει κανενας κανενος κωλο εδω μεσα. ΚΑι για ποιον λογο να χρειαζοταν να κανει κανεις κατι τετοιο? Θεση στο Δημοσιο θα επιανε? Δουλευουμε ολη την ημερα για να ερθουμε κανα βραδακι να κανουμε κανα τσατ, να πουμε καμμια βλακεια, ναμην κολλησουμε σαν τα βοδια μπροστα σε μια τηλεοραση.
Ειμαστε δηλαδη εδω μεσα για την τρελλα μας, ειτε λεγεται Τουοτα, ειτε Zastava, ειτε VW. Σε διεγραψαν καποια στιγμη για κατι και πιστευεις οτι εκανα λαθος?
Και? ηρθε η συντελεια του κοσμου? Για τον Ayrton εισαι εδω? Για τον Marmel? ΓΙα τον Σταθη? για μενα? για ποιον?
Βαρεθηκες το site και δεν σου προσφερει κατι και βαριεσαι? Κακως που ασχολεισαι ακομα τοτε μαζι μας.
Τα πηρες με καποιους εδω μεσα?
Και? ολους θα τους γουσταρεις δλδ? πωπωλια ειναι αυτα, μελανι μπολικη εχεις, αρχισε και γραφε. Ετσι ειναι και η ιδια η ζωη βρε αδελφε.
Τα πηρες με τους moderators εδω μεσα? Δεν καταλαβα, για τους moderators εισαι εδω μεσα?
Δλδ θα ερθει αυτη η Κυριακη που ολοι περιμενουμε και εσυ δεν θα εισαι εκει?
Με σκοτωνεις ειλικρινα, εσυ που ησουν απο αυτους που ξεκινησαν με τον Σταθη, τον Λεων και τον Δημητρη ολο το Corolla Club στην Β.Ε. Εγω φιλε μπιτ μπιτ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, εσυ με εφερες στο club.............................................. ..................
Απάντηση με παράθεση