Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από simer";p="
Παιδια μιλησα εχθες με την toyota hellas και ψαξανε τα σερβις του αυτοκινητου, βρηκανε μολις ενα σερβις σε αντιπροσωπεια το 2003. Ητανε κατηγορηματικοι οτι
δεν θα με καλυψουν. Οπως ειπα αυτο που με ξενιζει ειναι οτι προκειται για προβλημα
απο κατασκευαστικο λαθος και αυτοι επιμενουν να κρυβονται πισω απο το τυπικο της υποθεσης. Και να σκεφτει κανεις οτι πηρα το συγκεκριμενο αυτοκινητο γιατι πιστευα
οτι η toyota ειναι η καλυτερη στο θεμα της υποστηριξης.......μονο λογια τελικα.
Εχει κανεις καμια ιδεα οπως e-mail στην Ιαπωνια ας πουμε η μια και καλη να κινηθω
νομικα, τι λετε.
|
Απο τα κεντρικα σου τα ειπανε αυτα;Παντως εαν θελουνε απο καποια αντιπροσωποια κανουνε παπαδες.Σε φιλο με με opel astra του αλλαξανε 3 κινητητες στην εγκυηση,χωρις να προβλεπεται(δεν φτιαχτηκε το μοτερ να δουλευει 1,8 overboost),αλλα ο υπευθυνος ειναι αδελφικος φιλος.Επισης να σου πω οτι απο αντιπροσωποια με αντιπροσωποια θα δεις τεραστια διαφορα,διαφορετικα παραπονα στα κεντρικα στην ευρωπη(βελγιο νομιζω).Εγω ειχα στειλει mail παραπονων στην ΤΤΕ(γερμανια)και βρηκα αμεση ανταποκριση.Το πιθανοτερο να σου πουνε σε ποιον ακριβως να απευθυνθεις,γιατι τωρα φανταζομαι οτι ο καθε μ@λ@κ@ς θα σου λεει το μακρυ του και το κοντο του.Εγω για τα ΤΤΕ μιλησα με πανω απο 15 υποτιθετε ειδικους και ολοι μου λεγανε τις μ@λ@κιες τους.