Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-02-06, 15:55
popol@ros Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
popol@ros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από popol@ros";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από s.nikolopoulos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
H ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ένα TS με ανάρτηση απο ένα TYPE-R μαμά,το TS πιστέψτε με είναι πολύ καλύτερο.Τα έχω οδηγήσει και τα δύο για αρκετά Km και έχω και TS.Ναι μεν το HONDA έχει ψαλίδια πίσω αλλά αν δείτε τα joins και τα silent blocks που στηρίζεται το ψαλίδι είναι τελείως της πλάκας.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχουν ταλαντώσεις του πισω μέρους σε στροφές με μελάλες ταχύτητες γι αυτό και όσοι έχουν ψαχτεί με τα HONDA αλλάζουν τα joins και φιάχνουν αλουμινιου χειροποίητα.Εξάλλου τα TS είναι ένα γρήγορο οικογενιακό απο αναρτήσεις και τροχούς,και το HONDA ένα sport hachback.Με ανάρτηση και 17" ζάντες το TS γίνεται ίδιο προς σύγκριση και θα έλεγα καλύτερο υπο ορισμένες συνθήκες.

γιατι δεν το κανεις μια προταση σε ενα ελληνικο περιοδικο???? μια τοσο απλη συγκριση, πιστευω μπορει να γινει..... (και δεν το λεω ειρωνικα....)

αν και νομιζω οτι μονος σου το ειπες : Εξάλλου τα TS είναι ένα γρήγορο οικογενιακό απο αναρτήσεις και τροχούς,και το HONDA ένα sport hachback.
Νομίζω ότι ο φίλος, μας μετέφερε την ταπεινή γνώμη του, καθώς έχει οδηγήσει και τα δύο αυτοκίνητα, και βρίσκει ποίο βολική την TS, τι άλλο να κάνει για να σε πείσει ?

και επειδη ρε αδερφε βρισκει πιο βολικη την TS πρεπει να τον ακουσω??? καθαρα προσωπικη του αποψη ειναι και φυσικα απολυτος σεβαστη....την δεχομαι και απλα την κραταω...

Κατα την δικία μου ταπείνη γνώμη πας να αποδείξεις κάτι στο όποιο δεν έχεις εμπειρία.
Παραπάνω γράφεις ότι το 1400, 1600 τι διαφορά μπορεί να έχει από την TS, έγω που είχα 1600 πριν πάρω την TS μπορώ να σου πώ τεράστια.

θα μπορουσα καλιστα να σου πουλησω προλογο και να πω οτι τα εχω οδηγησει και τα δυο....... βλεπεις οτι δεν το εκανα και ημουν ξεκαθαρος μαζι σου.....
οσο αναφορα για την λεξη τεραστια μαλλον θα κρατησω τις προσωπικες μου επιφυλαξεις (αν δεν σε πηραζει φυσικα)

Μην μου πεις από τι, και πως, απλά όταν οδηγήσεις και τα δύο το καταλαβαίνεις.
Η ts η δικία μου έχει βελτιωθεί πολύ, σε σημείο να με κάνει να νιώθω ασφάλεια.
Μπορεί εσύ να οδηγήσεις την TS και να πεις τι κουβάς είναι αυτός, και αυτό είναι σεβαστό.

καθε αυτοκινητο μπορει να βελτιωθει , η ουσια ειναι ομως μεχρι πιο και τι βαθμο.... μην το ξεχνας αυτο.... μονο σου ειπες , οτι πλεον σαν ανθρωπος / οδηγος νιωθεις ασφαλεια και τελικα αυτο το αποτελεσμα σε καλυπτει...... οποτε που εχουμε το προβλημα/διαφωνεια

Καλό είναι να δοκιμάσεις και μετά να προσπαθείς να βγάλεις κάποιο χαζό με φράσεις όπως ... τα πιστεύετε αυτά που λέτε

υπαρχουν μερικα πραγματα που φαινονται σε ενα αυτοκινητο.....υπαρχουν πραγματα που σου μιλανε ακομη και αν δεν το οδηγεις.....

ακομη πιο φιλικα
γιαννης
και μην ξεχνας οτι κανουμε διαλογο, και δεν ειμαστε σε διαμαχη

Φιλικά Γιώργος
Απάντηση με παράθεση