Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
φιλε LOVIS τα ασημοκαπακα?  σ ευχαριστω
τι εγινε το γυρισαμε στο λιφτ τωρα?. παλι φταιω δλδ? αυτο που ειδα στην βολτα μετα ειναι οτι δεν γινεται να μεινει η 2η και η 3η στο λιφτ εκτος και αν εισαι ο ari vatanen. αναρωτηθηκε κανενας αν εμενα μενει στο λιφτ? yell ε? κανενας. κι ομως αναγκαζομαι να περιμενω καμποσο να πεσουν οι στροφες γιατι δεν τις παιρνει με τιποτα αν βιαζεσαι. αλαζω στις 7650 και πεφτω περιπου 4500-4800.
απο οτι βλεπω ξυνοντε και τα celica τωρα? δλδ θα με κυνηγανε μεχρι να με περασουν οι κινητηρες T SPORT?
ΚΑΙ Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ 0-400 ΜΕΤΡΑ. Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΟΤΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ? ΑΠΟ ΤΑ 400 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. η συμφωνια ηταν(και στο τηλ με αλλους ts ακηδες) να μη με περασει εως τα 180, αν με περνουσε στα 181 ΕΧΑΝΕ. αν με περνουσε στα 179 ΕΧΑΝΑ. με πλησιασε στις 2+ καροτσες σχεδον στα 190+ και ξαναλεω οτι πιστευω οτι δεν θα ερχοταν ποτε διπλα μου επειδη θα κρεμουσε γιατι αμεσως επρεπε να βαλει πεμπτη ενω εγω εσπαγα τεταρτη με 7100 και 190+ και σπαει στα 210 η τεταρτη μου οποτε αντε γεια μεχρι στο αρπαγμα-σπασιμο της πεμπτης του ts που απο κει και περα νομιζω οτι δεν εχω ελπιδες. εχω και γω δυνατη πεμπτη ομως
και θελω να ρωτησω κατι τον χρηστο απο τον βολο. ας απαντησει μονο αυτος. χρηστο αν βαλω το σασμαν του 1300 που σημαινει οτι θα σπαω πεμπτη αμεσως και σε ανηφορα στα 215. πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να εχει ελπιδες ενα ts μαμα να ειναι εστω 2-3 καροτσες πισω μου??? δεν ξερω γιατι αλλα το κοβω παραπανω.
απαντησε μου το πιστευω σου
|
θα σε απαντησω φιλε μου πανο αλλα να ξερεις δεν μου αρεσει να μιλαω υποθετικα.....το μαμα ts δεν εχει καμια ελπιδα διπλα σε μαμα 20v(black) αποδειχτηκε και με τις φωτο που εβαλε ο jim για τους δυσπιστους
τωρα οσο αφορα το σασμαν που λες πανο αν η διαφορα ηταν 2-3καροτσες μπροστα το μαρμελοαμαξο πιστευω τωρα θα ειναι χαωτικη αν καταφερεις να βαλεις την δυναμη κατω και στο λεω αυτο γιατι με πολυ κοντο σασμαν(αν ισχυει αυτο) θα σε σπιναρει και η τεταρτη.....σε αντιθεση με το σασμαν που εχεις τωρα που απλωνει την δυναμη στα πολλα
δηλαδη για μενα πανο ειναι δικοπο μαχαιρι, μπορει αν αλλαξεις το σασμαν να βαζεις φωτια αλλα να μην κανεις χρονους

μπορει να κανω και λαθος μακαρι δηλαδη, αλλα δες και απο αυτη την πλευρα

πριν κανεις κατι....