Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-02-06, 15:49
Το avatar του χρήστη LoVis
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
LoVis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βασικά δεν ξέρω και πολλά απο τεχνικά χαρακτηριστικά αλλα απο τα λίγα που ξέρω και την λίγη φυσική που ξέρω , ξέρω οτι όποιο αυτοκίνητο ειναι ποιο ελαφρύ εχει και καλύτερες εκκινήσεις..έτσι πιστέυω δλδ...και το βάρος μπορει να καλύψει 10 άλογα ( η και 20 σε μερικές περιπτώσεις ανάλογα με το ποσο ποιο βαρύ ειναι το άλλο..)..παιζει ρόλο και οι ροπή αλλά το βάρος ειναι πολύ μεγάλος παράγων..Πιστέυω ενα Corolla BlackTop μαμά 101 η και 111( το τονίζω μαμα ) μπορεί να φτασει η και να περάσει ενα TS απο βάρος και μόνο!Δλδ ενα μαυροκάπακο ε12 η Carina δεν πιστέυω οτι μπορεί να περάσει το TS ...ειχα carina 2.0lt 140hp και ξέρω δεν το λέω στην τύχη...και βλέπω το corolla parolo Που ήταν 88 άλογα άνοιγε πολυ καλα σε συγκριση με την carina για τα αλογά της αποκλειστικά και μονο λογω βαρους...δεν λέω οτι η Carina μου συγκρινετε με μια μαυροκάπακη απλα κανω μια σημειωση για το βαρος..τωρα..το μαυροκάπακο carina μαμα δεν πιστευω οτι θα μπορουσε να περάσει το TS παρολο που μπορει να ειναι το μαυροκάπακο ποιο λιγα αλογα αλλα εχει καλυτερη ροπή(σωστα?) αλλα και το carina εχει πολυ βαρος για το TS..και δεν νομιζω οτι μπορει να καλυψει την διαφορά αλόγων του TS.ετσι πιστέυω οτι το Carina toy 2759 ειναι πειραγμένο η εχει κανει κανα κολπάκι σαν του Πανου Μαρμελ που εχει κανει το ασημοκαπακό του να περνάει ολα τα ασημοκαπακα οπως λεει ( δεν ξερω δεν το εχω δει ) με εναν απλό παραλληλο...ακομα και παραλληλο να εχει βαλει στο Carina θεώρειτε φτιαξιμο...σημαντικο κιολας...γιατι και γώ μπορει να ανεβασω 0.8 πίεση στο turbaki μου χωρίς να πειράξω τιποτα μηχανικά και να λέω οτι ειμαι μαμά...Θα είμαι ομώς? οχι...
Και το καλυτερο απο όλα πιστευω θα ηταν να σταματησετε να χωριζεστε σε ομαδες και να μαλωνετε γιατι αυτο μονο καταστροφη φέρνει στο Club και τιποτα αλλο...στο τέλος θα αποφευγετε και να ερχεστε στα Meetings...

Φιλικα LoVis...
P.S τα παραπάνω ειναι δική μου αποψη και δεν ειμαι περιοδικο ουτε τεχνικος ουτε τιποτα αλλο...απο οτι ξέρω και εχω οδηγησει...