Θέμα: All About Ice
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-02-06, 11:55
driokolaptis Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
driokolaptis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Tα μπροστα αν θυμαμαι καλα ειναι 13'' ομως καθονται πανω σε μια μεταλικη βαση που ειναι ενσωματωμενη πανω τους και δεν μπορεις να τη χρησημοποιησεις για τα καινουργεια ηχεια εκτος αν την κοψεις.Αν τη βγαλεις τελειως νομιζω πως μπαινουν 16'' αλλα θα εχεις προβλημα γιατι αν τα ηχεια που θα βαλεις εχουν απο πισω μεγαλο μαγνητη δεν θα μπαινουν καθως θα ακουμπανε πανω στο τζαμι οταν αυτο θα κατεβαινειμε αποτελεσμα να μην κλεινει καθολου.Μια καλη λυση ειναι να βαλεις 13'' ηχεια και απο τη μεταλικη βαση να κοψεις με ενα τροχο τα υπαρχοντα ηχεια και να τα ''φας'' τοσο ωστε να χωρανε τα καινουρια.Μετα ανοιξε τρυπες με ενα τρυπανακι για να βιδωσεις τα καινουργια.Εγω αυτο εκανα και δεν εχω κανενα προβλημα.Αν δεν θες τετοιες διαδικασιες δυο τρυπες στην εταζερα και εισαι κομπλε.Οσο για τις θηκες αυτες που λες δεν πιστευω οτι αξιζει να βαλεις εκει ηχεια γιατι ειναι πολυ μικρες και δεν θα βρεις ευκολα τοσο μικρο και καλο ηχειο.
Ο βασικός λόγος που σκέφτομαι να βάλω σ'αυτές τις θήκες ηχεία είναι επειδή δεν θέλω να τρυπίσω την εταζέρα και λόγω τργμών που πιθανότατα θα εμφανιστούν μετά το τρύπημα και επειδή το φοτρτώνω συχνά το αμάξι και κάποιες φορές χρειάζεται να την βγάζω.
Απάντηση με παράθεση