Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-02-06, 02:47
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πριν απο μια βδομαδα πηγενοντας στυ δουλεια απο κατεχακη εκει που ημουν με 130khm ξαφνικα αναψε το λαμπακι του chek-engine και το αυτοκινητο εκανε μια διακοπη.Ολο αυτο δεν κρατησε ουτε ενα δευτερολεπτο.Μετα το λαμπακι εσβησε και το αυτοκινητο πηγενε μια χαρα.Ετσι και εγω δεν το κοιταξα το αφησα πιστευοντας οτι δεν ειναι τιποτα το σοβαρο.Την τριτη το πρωι πηγαινοντας προς Αμαλλιαδα στην εθνικη μου αναψε παλι το λαμπακι χωρις ομως να παρουσιαζει προβλημα το αυτοκινητο.Σταματησα σε ενα βενζιναδικο κοιταζα να δω τι μπορει να ειναι αλλα τιποτα δεν βρικα εκτος του οτι συμπληρωσα 1L λαδια γιατι το καρτερ ειχε στερεψει.Φτανοντας στην Αμαλιαδα αφου ξεφορτωσα το αυτοκινητο εβγαλα τον πολο της μπαταριας για να κανει reset ο εγκεφαλος και μετα ειδα οτι το λαμπακι δεν αναβε.Πηγα στην εκει αντιπρωσοπεια και το μηχανημα που συνδεουν στον εγκεφαλο δεν βρηκε τιποτα.Μου ειπαν οτι αν δεν ειχα κανει αυτο με την μπαταρια θα εδειχνε το προβλημα.Το οδηγησε ενας μηχανικος και μου ειπε οτι δεν τραβαγε καλα.Μου καθαρισαν τον αισθητηρα αερα που ειναι στον παπα και πραγματι μετα πηγενε καλυτερα.Τωρα ηρθα αθηνα και δεν μου αναψε ξανα λαμπακι.τελικα το προβλημα που αναψε το λαμπακι δεν καταλαβα ποιο ηταν.Εκει μου ειπαν οτι η ηταν ο αισθητηρας αερα,η αναψε λογο κακης βενζινης,η επειδη πηγενα στην εθνικη με πολλες στροφες και χαμηλη σχεση στο κιβωτιο η τελος λογο αισθητηρα λ.Με κατατοπησανε πληρως.Εχει παθει κανενας κατι αντιστοιχο?Μηπως να αρχισω να ανησυχω?
Απάντηση με παράθεση