Re: TOYOTA F1 Racing Team
Η Ιαπωνική εταιρία είχε δώσει στην δημοσιότητα το καινούργιο της "όπλο" από τις 29 Νοεμβρίου, όταν και κατέβηκε με αυτό σε δοκιμές στην Βαρκελώνη, σπάζοντας έτσι το πρωτόκολλο που θέλει τα μονοθέσια να παρουσιάζονται με το νέο έτος.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης του μονοθεσίου έγιναν δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της ανερχόμενης ομάδας και δεν μπορούσε να μην γίνει αναφορά στα όσα ακούγονται για μετακίνηση του Σουμάχερ ή του Ραϊκόνεν στην Toyota.
Ο Πρόεδρος της Toyota motorsport Τζον Χάουετ είπε ότι "θα κολακευόταν" εάν είτε ο Μίκαελ Σουμάχερ είτε ο Κίμι Ραϊκόνεν εξέταζε μια πιθανή μεταγραφή στην ομάδα του, πρόσθεσε όμως ότι η TOYOTA δεν είχε "καμία επαφή" με καθέναν οδηγό.
Στην συνέχεια ο Χάουετ τόνισε πως η είναι βέβαιος πως ο Γιάρνο Τρούλι με τον Ραλφ Σουμάχερ "μπορούν να μας φέρουν ότι θέλουμε για το 2006" καλύπτοντας έτσι τα πράγματα καθώς στην πρώτη για τη νέα χρονιά παραλίγο να εκθέσεις τους πιλότους του.
"Αισθανόμαστε πως είναι πάρα πολύ νωρίς για να εξετάσουμε τι θα κάνουμε στο μέλλον," δήλωσε ο Χάουετ και συνέχισε. "Σκέφτομαι ότι το προσεχές έτος δεν θα είμαστε σε θέση για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Το επόμενο βήμα είναι η νίκη και από εκεί πρέπει να δούμε καθώς κινούμαστε ώστε να γίνουμε σοβαροί υποψήφιοι πρωταθλήματος. Είμαι αρκετά βέβαιος επειδή πως αυτό θα έρθει γιατί το νέο αυτοκίνητο τρέχει αρκετά καλά και η νέα μηχανή είναι αρκετά αξιόπιστη".
Έπειτα την θέση του πίσω από τα μικρόφωνα πήραν οι πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους οδηγούς με τον Σουμάχερ να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το νέο μονοθέσιο: "Είναι νωρίς αλλά το αυτοκίνητο είναι καλό. Η ιπποδύναμη είναι μικρότερη αλλά ο κινητήρας αξιόπιστος. Είμαι χαρούμενος από τα ελαστικά της Bridgestone και έχουμε ακόμα πολλές ημέρες δουλειάς. Μάθαμε πολλά πράγματα από την περσινή χρονιά".
Στην συνέχεια ο "δεύτερος" πιλότος Γιάρνο Τρούλι αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών ενώ τόνισε πως έχει προτάσεις από άλλες ομάδες και δεν θα περιμένει την Toytota:
"Μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω που θέλουμε και πιστεύω πως η τρίτη θέση στους κατασκευαστές είναι ένας από τους στόχους όπως επίσης να κερδίσουμε έναν αγώνα. Το συμβόλαιο μου είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Εγώ και η Toyota εστιάζουμε στο 2006 και δεν βιαζόμαστε για να ανανεώσουμε τη σύμβαση. Μιλάμε. Έχω όμως και άλλες επιλογές, αυτό είναι πολύ δεδομένο. Σε περίπτωση που η Toyota δεν θέλει να συνεχίσει μαζί μου εγώ δεν θα χάσω μία άλλη καλή επιλογή. Ελπίζω και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε από κοινού".
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|