Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: 4AGE-20V vs VVTLi
Παλιά 22-02-06, 20:00
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: 4AGE-20V vs VVTLi

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από neoklis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ΠΑΝΟΥΚΟ στα 180+ φορτονα 4 και ειμουν 5900 οταν εκοψα θα εμπαινα 6200
αφου ρε φελε δεν εχεισ τελικη καλη
μηποσ να την γαργαλησο και να μπαινει ο vvtli apo ths 5000 gia fantasoy e?????????????????????????????
trelos eisai πλακα κανω πανο με ξερεισ καλα δεν ειναι του τυπου μου
εδωσα 27000 για να πηγαινω καπου λιγο πολυ λιγο ποι γρηγορα ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ Η Τς ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝ ΕΙΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΡΑΤΑΓΑ ΤΟ GT POY EIXA POY MΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ 400PS ANTH NA DVSO TA ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τς ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΓΑ... ΜΗΧΑΝΕΣεπερνα και το ταπερ αλλα μονο μοτερ αξιζει ΣΤΑ 33 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕΝΩ 200-235 ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και πθστεψτε με παρεχει πολυ ασφαλεια πανο θα παμε παρεα εκει που δεν μπαινεισ ποου σου ελεγα να δεισ εργαλειο ............................
φιλια σε ολους
δεν ειπε κανενας το αντιθετο οτι ειναι λουξ η ts. απλα μιλησαμε τι κανουν τα δυο συγκεκριμενα αυτοκινητα στο σχιστο ρε. εγω νομιζω οτι ησουν σπασμενη τεταρτη οταν σ εφτασα και ηθελα να σε περασω θα εβαζες πεμπτη ρε συ.οποτε την πατουσες . μετα οταν με εκανες βολτα γιατι εβαλες πεμπτη 200 μετρα πιο νωρις? ετσι ειδα εγω και το ειπε και ο φιλος σου ρε. ποτε θα ξαναπαρεις τηλ? χε χε

εχω και ακομα μια ερωτηση νεοκλη. ειπες οτι φορτωνες τεταρτη 180+
jims 192 ποσα βγαζει τελικη η τεταρτη σας? εσενα νεοκλη? σε ανηφορα εννοω. ειμαι σιγουρος οτι σε ενα δευτερολεπτο θα εβαζες πεμπτη γιατι οταν με εκανες βολτα εβαλες νωριτερα πεμπτη ρε ξεχασιαρη!!!!

αλλα και 5900 να ειχες. Για να πας απο 5900 να πας 6500 που αρχιζει το lift σου θελεις καποια δευτερολεπτα πανω απο 15-20 ετσι δεν ειναι?αφου αργει να ανεβασει. σε 3-4 δευτερολεπτα θα μουν μπροστα σου ρε. μετα εννοειται οτι θα με περνουσες τελικες. δεν ειπε κανεις οχι