Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: 4AGE-20V vs VVTLi
Παλιά 20-02-06, 12:14
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 336
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: 4AGE-20V vs VVTLi

Εditδεν είχα δει το ποστ του Stathi γιατι όταν το δημοσιευε εγω εγραφα..οπότε γράφω και γώ και μαλλον τα ιδια σε πολλά σημεια)

Να γράψω καταρχήν ο ο τίτλος του topic είναι άσχετος.Τι να συγκρίνουμε δλδ? Τα μοτέρ?Αυτό το ξέρουμε.Αφού το ένα βγάζει 190 και το αλλό 160 το πρώτο είναι ποιό γρήγορο ακόμη και ας τα δίνει όταν τα δίνει.Το όλο θέμα είναι είναι ποιό αυτοκίνητο είναι ποιό γρήγορο..Μια carina με 20v ή ένα Ts? Και γι'αυτό μπήκα στον κόπο να γράψω ολόκληρο κατεβατό για το άνοιγμα στο Βόλο και να βγάλω συμπεράσματα για "το δικό μου" το "δικό του" και "με ποιόν οδηγό".Είπαμε,και γώ το λυπαμαι αλλά με μέτρο...(δεν πάω 6000 και αφήνω μπαμ σε φανάρι,δεν βαράω κοφτες κλπ) Ανοιγμα ts με 6500 χιλιάδες στροφές?Οχι ρε συ Νεοκλή...ετσι δεν είναι ts,16άρι είναι...Bεβαια δικό σου είναι το αυτοκίνητο όπως θες το πάς,αλλά εσυ στην ουσία δεν έκανες κόντρα...και αφού γράφεις πώς το πήγαινες απορώ γιατί ολοι γραφετε αλλά αντι άλλων...
Μετά την εμπειρία μου στον Βόλο αδυνατώ να πιστεψω οτι ένα αυτοκίνητο με μοτέρ σαν εκείνο που φορούσε το 101,φορεμένο σε ένα βαρύτερο αυτοκίνητο (Βλ.carina)ρίχνει καρότσες σε ts...Ισως να ναι το ίδιο γρηγορο αλλά και πάλι δεν το νομίζω...Παντως όπως και να χει,σίγουρα ένα αυτοκίνητο με 20V είναι αξιος αντίπαλος για ένα Ts(ή και το ανάποδο αν προτιμάτε) αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι κανένας δεν πρόκειται να μπέι φυλακή για κλοπές ιερών χώρων κλπ που γράφονται κατα καιρούς....

Φιλικά Δημήτρης.
Απάντηση με παράθεση