Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-02-06, 14:06
Το avatar του χρήστη NyO
NyO Offline:

Moderator

Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 370
NyO έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εχθες αργα το βράδυ μετά τη συνάντηση έγινε ακομα μια κοντρούλα μεταξύ του δικού μου Ε12 1.4 και του Ε12 1.4 του Mαριου. Το δικό μου έχει ένα τελικό και ένα φίλτρο στο φιλτροκούτι. Του μάριου έχει μεσαίο-τελικό, φίλτρο στο φιλτροκούτι, γειώσεις και μπουζί ιριδίου και πειραγμένο το VVTi να ανοιγει απο πολύ χαμηλα! Επίσης ο Μαριος φοράει λάστιχα 205/45 16 ενώ εγω 205/50 16. Είχα μεγάλη περιέργεια να δω με αυτες τις αλλαγες πόση μπορεί να είναι η διαφορα.
Ανεβηκαμε λοιπον στην Αθηνών και αρχίσαμε! Ξεχασα να αναφέρω πως είμαστε και οι 2 με 2 άτομα μεσα. Ξεκινούσαμε πάντα ρολαριστά απο 2ες. Στην αναβαση προς Χαλυβουργική δεν μπορέσαμε να ανοιξουμε πολυ διοτι συνεχεια μας έκοβαν. Πάντως 2α-3η πηγαίναμε μαζι συνεχεια. Φτάσαμε σε σημειο να κατεβαινουμε την κατηφοριτσα πριν την αποτομη δεξία πριν την Χαλυβουργική με 190 και στη στροφή να μπαίνουμε με 160! (μαμα αναρτήσεις και οι 2 <<ΧΑΡΟΙ>>). Στην επιστροφή τώρα έγινε και το καλύτερο αφου μπορέσαμε να τα ανοιξουμε μέχρι το τέλος.Ξεκινόντας με 2α και πάμε μαζι! Στην 3η του φευγω μπροστά και τον έχω στο πίσω φτερό.Κούμπωμα 4ης είμαι σταθερά μπρστά χωρις να εχει αλλάξει η διφορα καθόλου! Και εκεί που λέω οτι πάει αυτό ηταν γυρω στις 4000 αρχίζει να ανοιγει σαν τρελο του Μαριου και όχι μονο καλυπτει τη διαφορα αλλα μου ρίχνει και μισο αυτοκίνητο! Στην πέμπτη κάλυψα λίγο μέχρι που έφτασα ενα φτερό πίσω.

Το συμπέρασμα που έβγαλα ειναι πως τελικά το "πείραγμα" του VVTi δεν ξέρω αν τελικά ειναι και τόσο αποδοτικό σε όλο το φασμα αλλά αυτό που είδα και πραγματικά τρελάθηκα ηταν το μπαμ που έκανε στα πολλα χλμ και με πολλες στροφές στο στροφόμετρο!Δεν έχω ξαναδεί αμάξι με τετάρτη μεσα να ανοίγει έτσι! Έδινε την αίσθηση οτι ανοιγει Νιτρο ετσι οπως πετάχτηκε μπροστα! (και φυσικά δεν έχει Νιτρο!)

το μέλλον όμως?