Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-02-06, 16:35
Το avatar του χρήστη alkisthess
alkisthess Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Salonica
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 240
alkisthess είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
1ον καλορίζικο! 2ον υπεύθυνος παραδόσεων?Αν είναι κανας πωλητής που απλά σου λέει 'λεπτομέριες' για το καινούριο σου αυτοκίνητο παίζει να σου είπε πολλές βλακείες όπως είχαν πει και σε μένα...
Να δεις γρέζια στα λάδια από μοτέρ σύγχρονου αυτοκινήτου εγώ το θεωρώ απίθανο! Η toyota λέει πρώτη αλλαγή στα 15.000 αν δε κάνω λάθος (αλλιώς λέει σίγουρα στα 7.500). Αν δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις μια extra αλλαγή λαδιών κάντην να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο και να μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία, χωρίς να είναι και απαραίτητο.Εγώ πχ την πρώτη φορά τα άλλαξα και μια στα 2000κμ και μετά όταν είχε σπάσει και μπήκε καινούριο τα άλλαξα κατευθείαν στα 7.500 κμ. Η απόφαση δική σου!
Ρελαντί και μένα όταν είναι κρύο παίζει 1300 και μερικές φορές λίγο κάτω από τις 2000σαλ για μερικά δευτερόλεπτα....
όχι υπάρχει υπευθυνος πωλήσεων στην Ι.πόλις που πήγα. η δουλειά του είναι να παραδίδει τα καινούργια αυτοκίνητα. μου εξήγησε όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου . και γω έτσι νόμιζα αλλα τελικά ισχύει οτι υπάρχει υπευθ. παραδόσεων.. (γλυκοκοίταζα και το TS το είχαν 20.000 μεταχειρισμένο (δεν ξέρω χιλιόμετρα αλλα ήθελα καινούργιο έστω και 16αρι) )
Απάντηση με παράθεση