Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-02-06, 09:40
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι για να χαλαρώσω λίγο το κλίμα θα πω το εξής: Φαντάζεσαι να έχεις Porsce,lambo,sti και να στα σκάει carina E? Οι τύποι πρέπει να βλέπουν ακόμα εφιάλτες. Εγω τον πιστεύω τον φίλο, δεν υπάρχει λόγος να λέμε καραγκιοζιλίκια. Εγω στην εθνική έχω δει το απίστευτο που δεν θα ξεχάσω ποτέ μου σαν εικόνα. Κατεβαίνει απο αριστερή λωρίδα κομμάτια γύρω στα 260 υπολόγισα ένα Evo7, απο πίσω του έσκασε κόλλησε, βγήκε δεξιά και τον πέρασε ένα Punto gt. Μιλάμε οτι ο τύπος με το Evo μετα απο αυτό έκοψε και πήγαινε πιο αργά και απο μένα.

Και ξαναλέω... Μακάρι να είχα εγώ το EVO και ας με παταγε και ενα Punto GT και μια carina (μέχρι τα 120 φυσικά). Εσας δηλαδή όλη σας η σύγκριση είναι σε μια ευθεία? Ας έμπαινε το GT σε μια διαδρομή με στροφές μαζί με το EVO να βλέπαμε διαφόρες.
Παιδιά σοβαρευτείτε... Μη μου συγκρίνετε το τεχνολογικό εκχύλισμα της Ιαπωνικής τεχνογνωσίας και αξιοπιστίας με το σαχλοκούδουνο που έχει καλό 0-100 μέχρι το κοντινότερο συνεργείο...
Έλεος δηλαδή...