Θέμα: All About Ice
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Ηχοσυστημα......
Παλιά 08-02-06, 02:50
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ηχοσυστημα......

Ρε παιδια πριν μια βδομαδα εβαλα ηχοσυστημα στο αυτοκινητο.Πρεπει να τονισω οτι τα πραγματα τα ειχα και το τοποθετησα μονος μου.Το αυτοκινητο φοραει μια πηγη Alpine,δυο ενισχυτες της Rocford ενα 4-καναλο 4Χ50W στα 4 Ohm και εναν μονοκαναλο 1Χ600W,τεσσερα ηχεια της Rocford 13'' με αποδωση 100W το καθενα,μια διπλη κουτα με 2 Sub της Rocford και αυτα αποδωσης 800W και τελος εχω συνδεσει μονο με το μονοκαναλο ενισχυτη εναν πυκνωτη της ιδια εταιρειας 1Farrad.Την ρυθμιση του ηχοσυστηματος την εκανα και αυτη μονος μου.Ενω στην αρχη ολα ηταν καλα ξαφνικα η περιφερεια σταματισε να παιζει.Κοιταξα τα καλωδια του ενισχυτη και ηταν ολα OK.Mετα ειδα οτι ο ενισχυτης ειχε ξεβιδωθει απο τη μια μερια και μολις το βιδωσα καλυτερα αρχιζε να παιζει μια χαρα.Ελπιζω αυτο να εφταιγε.Αυτο που με αποσχωλει ειναι οτι μου φαινεται οτι ενω εχω αρκετα δυνατο μπασο η περιφερεια μου παραμορφωνει στα ψηλα.Ρωτησα και μου ειπαν οτι αν αλλαξω μπαταρια και βαλω μεγαλυτερη,η βαλω ενα πυκνωτη και στον τετρακαναλο,η βαλω ενα μεγαλυτερο δυναμο θα δω διαφορα και στην περιφερεια γιατι θα εχω περρισσοτερο ρευμα.Κατι τετοιο ειναι σωστο η μου το λενε μονο και μονο για να τους ακουμπισω και αλλα.Εχει αντιμετωπισει κανενας το ιδιο προβλημα και πως το ελυσε?Ξερει κανενας τι μπορω να κανω για να νεβει η περιφερεια.Συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο και ευχαριστω προκαταβολικα οποιον με βοηθησει.
Απάντηση με παράθεση