Re: Ηρθε Η Ωρα Τις Θεσσαλονίκης
Εγω εχω εκφρασει ηδη τη γνωμη μου πανω στο θεμα και απλα τη γραφω προς ενημαρωση των υπολοιπων.
Λογω των δημοκρατικων μου πεποιθησεων πιστευω οτι δεν εχει νοημα οποιαδηποτε ψηφοφορια.
Απλα Αρχηγος πρεπει να ειναι ενας και μονο που θα μιλαει με Αθηνα και αλλα club. Αυτος δεν μπορει να ειναι αλλος απο τον Δημητρη, ειτε το γουσταρει ειτε οχι! (δημοκρατια δεν εχουμε?)
Απο κατω του να βρισκονται 2 ατομα, φιλοι του, πρωτεργατες του club στη Βορ. Ελλαδα, με τους οποιους μπορει να συνεννοηθει (same bandwith) και να καλυπτουν οποιαδηποτε αναγκη χρειαστει. Δεν χρειαζεται, τα ξυνουν, χρειαζεται (παλι θα τα ξυνουν αλλα λεμε τωρα) δραστηριοποιουνται. Αυτοι οι 2 κατ' εμε πρεπει να ειναι ο Κοσμας και ο roarunner. Ετσι δεν θα υπαρχει προβλημα ποτε για την αντικατασταση του Δημητρη, που εκτος των αλλων καθημερινα κανει περισσοτερα χλμ ακομα και απο ταξιτζη. Ειναι 2 παιδια κοινης αποδοχης απο ολους (οποιος εχει αντιθετη γνωμη ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ). Θα ελεγα και τον Σταθη αλλα αυτον τον απασχολει μονο το πως θα ξεπερασει σε ρεπριζ τα cayenne οποτε θα ειναι απασχολημενος για πολυ καιρο. Νομιζω οτι μετα απο αυτο το post πρεπει να κλειδωσουμε, δεν πιστευω κανεις να θελει να ερθει σε αντιπαραθεση μαζι μου, διοτι υπαρχουν και αλλες μεθοδοι πιεσης.
Μηπως κανενας σας θελει να προσθεσει κατι?
ΜΗΠΩΣ?
Δημοκρατια εχουμε μη φοβαστε, μιληστε........
|