Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-02-06, 01:35
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πριν κανα 6μηνο πριν παρω το corolla ειχα ενα saxaki.Μια μερα λοιπον αποφασισαμε με 2 φιλαρακια μου να παμε για καφε στον Kορυδαλλο.Ειμασταν λοιπον στημ Καλλιροης και με ειχε πιασει το φαναρι στην Κοιλης.Τονιζω το δρομο γιτι πριν το φαναρι εχει μια ευθεια 200μ.Ξαφνικα λοιπον ακουω απο πισω ενα φρεναρισμα και κοιτοντας τον καθρεφτη βλεπω ενα Ibiza να ερχετε κατα πανω μου.Αφου λοιπον με χτυπησε στη μερια του οδηγου δεν κατεβηκα κατω αλλα εκανα πρωτα δεξια και μετα κατεβηκα να δω τη ζημια.Οταν ηρθε προς το μερος μου μου ζητησε συγνωμη και η δικαιολογια ηταν οτι μαλλον ειχαν καποιο προβλημα τα φρενα γιατι δεν επιασαν,ασχετο αν πηρε το αμαξι και εφυγε χωρις κανενα προβλημα μολισ ανταλαξαμε στοιχεια.Μαλλον η κοπελιτσα δεν ηξερε τι ειναι το ABS εκτος και αν την πηρε ο υπνος στο τιμονι.Το καλο ειναι οτι αυτη αντε να ειχε 400 ζημια και εμενα μου εκανε μια ζημια 2300.Παλι καλα που τα καλυψανε οι ασφαλιστηκες.Παντος εγω πιστευω οτι το ονομα στις γυναικες οδηγους εχει βγει,γιατι οταν οδηγανε φοβουντε το αυτοινητο.Κατι τετοιο ειναι πολυ μεγαλο λαθος.Παντος εχω πετυχει και ωρισμενες γυναικες που οδηγανε τελεια.
Απάντηση με παράθεση