Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από studio54";p="
Εγώ πάντως έπαψα να κοιτάω ελαστικότητα.......διαβάζω ροπή και καταλαβαίνω.
|
Απο το avatar καταλαβαινω οτι το car σου ειναι Leon Fr-Cupra ενα απο τα δυο τελος παντων.Ο κινητηρας σου(20ντ) ειναι ενα απο τους καλυτερους,για μενα,αλλα ξερεις κατι θα προτιμουσα να ειχα ενα Audi me αυτον τον κινητηρα και οχι Seat με δευτερης-τριτης ποιοτητας υλικων.Τουλαχιστον δεν θα ηθελα να ξεθωριαζουν τα χερουλια της πορτας,να εχω ηλεκτρικα προβληματα και προβληματα με τον κλιματισμο.Αυτα τα λεω μετα απο φιλο που εχει το εν λογω αυτοκινητο οπου και το πουλησε και πηρε ταπερ.Οσο για την ροπη δεν παω εκδρομη με τα δεκαπεντε παιδια μου,ουτε σερνω το τροχοσπιτο,και οταν παω στην εθνικη δεν λυπαμαι να παω πανω απο 120χλμ γιατι καιει κατι παραπανω....διμιουργοντας το ευλογο ερωτημα των αλλων οδηγων"Κατι επαθε αυτος....."Για το αν ριχνει τσαι σε αλλα αυτοκινητα αυτο ειναι αυτονοητο γιατι μιλαμε για αμαξι των 23000 ευρο με κινητηρα θηριο.Αλλα αντι η γερμανοι να φτιαχνουν 1400-2000 με τουρμπο και κομπρεσοορες επειδει δεν μπορουν να φτιαξουν ατμοσφαιρικους μικρους κινητηρες με επιδοσεις και χαμηλές καταναλωσεις.
Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου ουτε με το εν λογω οχημα σου αλλα σκεψου το ταπερ τι καροτσες ριχνει και με χαμηλοτερη ροπη απο αλλα ντουρμπατα