Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Συνδρομή Και Κλείδωμα Forum
Παλιά 01-02-06, 15:12
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 351
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Συνδρομή Και Κλείδωμα Forum

Ρε παιδιά γιατί εγώ ΔΕΝ βλέπω κάποιο πρόβλημα στην όλη φάση? Πιστεύω πως είναι απολύτως λογικό ότι έχει σχέση με το corolla club και υπάρχει μέσα στο forum να κλειδωθεί έτσι ώστε να είναι προσβάσημο μόνο από τα μέλη του club και τα υπόλοιπα να είναι ανοιχτά σε όλα τα μέλη του forum. Δεν γίνετε να υπάρξει άλλος τρόπος διαχώρισης του club από το forum. Οσο για τα παιδιά της επαρχίας προς το παρών δεν έχουν λόγο να βλέπουν σα συνεργαζόμενα καταστήματα αν όπως λέτε δεν τους αφορά, δεν έχουν λόγο να βλέπουν τις βόλτες αν όπως λέτε δεν μπορούν να πάρουν μέρος (λόγο της απόστασης και είναι λογικό) και στο φινάλε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν το μεράκι τους για το club και να οργανωθούν και αυτοί (όπως έκανε ο Βαγγέλης και τα υπόλοιπα παιδιά στην Πάτρα) χωρίς να τα περιμένουν όλα από το πενταμελές και τη διοίκηση αλλά πάντα σε συνεννόηση μαζί τους. Εγώ προσωπικά μπορώ αν θέλετε να ρωτήσω 2-3 μαγαζιά στα Τρίκαλα που ξέρω την επόμενη φορά που θα ανέβω και αν δεχτούν τότε θα εξυπηρετούν και την Καρδίτσα και την Λάρισα. Αν το κάνει ο καθένας αυτό (πάντα σε συνεννόηση με την ηγεσία του club) πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημα και για τα παιδιά στην επαρχία. Όταν υπάρχει θέληση και μεράκι όλα γίνονται αλλά το να καθόμαστε και να τα περιμένουμε όλα έτοιμα από 5-7 παιδιά που στο φινάλε βάζουν τον χρόνο τους (που δεν τους περισσεύει κιόλα), την διάθεσή τους αλλά πολλές φορές και το χρήμα τους χωρίς να έχουν κανένα κέρδος από την όλη φάση το βλέπω λίγο λάθος. Είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους και θα πρέπει να δραστηριοποιηθούμε.

Φιλικά Μιχάλης (και sorry για το μεγάλο μήνυμα)

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση