Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
[Quote από Stathis]
Προχθες βραδυ (Πεμπτη) ημουν στη Μουδανιψν και πηγαινα για καρδια... Μεχρι την αερογεφυρα της θερμης μπροστα ενα corsa που να μην λεει με τιποτα να κανει δεξια. Ειχε και κινηση εδω που τα λεμε. 120 εγω με 6η. Πισω μου κολημενα 3 αυτοκινητα. Το τριτο με xenon φωτα να εχει αφηνιασει και να παιζει συνεχεια τα φωτα να περασει... Περναμε στη γεφυρα και ολοι στριβουν δεξια για τι γαφυρα και ξαφνικα βρισκομαστε εγω και τα xenon. Ορμησανε να με καταπιουνε.... Κατεβασμα 5η και 4800.... να συνεχιζουν να ερχονται απειλητικα.... 4η .... λιφτ... και φευγω με τα οσα...Unquote
[Quote από Stathis]
Παντως για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας η 1η κοντρα του νεου ετους ήταν με ενα turbo uno και ενα rallye βραδυ κυριακής . Απο σταση μεχρι τα 60 μου φυγανε 1.5 αυτοκινητο αλλα μετα εγινε βιασμος! Στα 150 καμια 7 αυτοκινητα πισω το rallye και καμια 12αρια πισω το uno.
Unquote
[Quote από Stathis]
Εχω τρεξει με απλη boxter 2.7 απο τα 50 ρολαριστοι μαζι ξεκηνησαμε και μεχρι τα 170 τον ειχα και μισο αμαξι. μετα ομως αρχισε να χανεται στο οριζοντα.
Unquote
[Quote από Stathis]
Την ιδια απορια ειχε και ενας αλλος οταν τον ειπα οτι εριξα σε S200 με ανοιχτη οροφη και 2 ατομα 3 αμαξια.
Unquote
[Quote από Stathis]
Μεγαλωνει η λιστα! Σταματημενος σε φαναρι ερχεται διπλα ενας.....παπους!! (ναι ναι .. παπους) με ενα volvo. (μεσα ειχε και την γκομενα καμια 70ετων) δεν δινω σημασια. αναβει πρασινο και φευγει σπινιαριστος ο παπους!!!! Βλεπω πισω να γραφει Τ5. Ανοιγω 1η,2α,3η...στην 4η τον περασα ρε παιδια.
Unquote
Stathis, μάλλον πρέπει να αγοράσεις και εσύ ένα PSP γιατί η πίστα των Μεγάρων σου πέφτει λίγο μακριά... 
|
Μην μπερδεύουμε τα πράγματα ρε παιδιά!
Άλλο να ανοίγεις σε μια ευθεία σε έναν φαρδύ δρόμο 12 η ώρα το βράδυ και άλλο να κάνεις slalom σε δρόμο τίγκα στο αυτοκίνητο και να πέρνεις τις στροφές με 120.
Μπορεί να φοράς τα καλύτερα αμορτισέρ αλλά έχουμε τους χειρότερους δρόμους και όποιος έχει μπει σε πίστα γνωρίζει καλά την τεράστια διαφορά.
Βάζω στοίχημα ότι όποιος βλέπει τουμπαρισμένο αυτοκίνητο λέει "Αφού δεν ήξερε να οδηγάει ο άσχετος, τι έτρεχε?"
Ο Θεός να φυλάξει μην το πούνε και για κανέναν από εμάς.