Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 31-01-06, 23:47
Το avatar του χρήστη Θωμας.Κ
Θωμας.Κ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Korydallos Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 281
Θωμας.Κ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaso";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Σαββατο βραδυ ειχα μια "περιεργη" κοντρα απο το Τροκαντερο μεχρι το Δυτικο Αερολιμενα η οποια μεν ηταν για πολλους και διαφορους λογους αρνητικη για εμενα ως προς τη διαφορα ιππων και στησιματος αυτοκινητου αλλα εξελιχθηκε σε μια θετικοτατη επικρατηση λογο "χεριων" για την [acronym:4332e936b7="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:4332e936b7] μου και κατ επεκταση για εμενα και την κοπελα μου.Ο αντιπαλος ηταν ενα EVO.Για οσους ξερουν πως οδηγω ας προσθεσουν μαζι με την ταυτοτητα , διαβατηρια , διπλωματα και οτι αλλο συνεπαγετε με δημοσιο εγγραφο που πιστοποιει την ταυτοτητα μου.Για αποριες μπορει να γραψει και ο ανθρωπος που ηταν μεσα στην [acronym:4332e936b7="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:4332e936b7] (η κοπελα μου) γιατι μπορει οποιος το διαβασει να σκεφτει οτι γραφω υπερβολες.Δυστυχως το λαθος μου ηταν (δεν το περιμενα αλλωστε) οτι δεν βιντεοσκοπησα το ολο σκηνικο.Ναι μεν ο τυπος οδηγουσε τρελα και μανιασμενα , οριακα ηταν κολλημενος στον προφυλακτηρα μου κυριολεκτικα , αλλα μαλλον δεν ηξερε τον ογκο του αυτοκινητου του καλα και δεν πηγαινε οπως εγω , πανω απο τα ορια.Δε μιλαμε για "φιλικο ανοιγμα" αλλα για τρελη καταδιωξη.
Ένα μόνο σχόλιο,τα είδα όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτά γίνονται μόνο στο σινεμά,και το λέω κυριολεκτικά.Ήταν σαν να μας έσπρωχνε το evo.Μια πολλή μεγάλη απόσταση,μέσα στην κίνηση το evo δεν κατάφερε ούτε για αστείο να μας περάσει.Και πως να περάσει αφου σε οτι κενό υπήρχε "χωνόταν" ο Νίκος.Οι σφήνες ήταν όλα τα λεφτά!!!Περνούσε απο ΠΑΝΤΟΥ αλλά η καλήτερη ήταν όταν σε δρόμο με 3 λώριδες και όλες πιασμένες.........πέρασε απο ανάμεσα!!!Τελικά έμαθα πως γίνεται κ αυτό.Εκεί βέβαια το evo έμεινε πίσω,πολύ πίσω αλλά με τόσα άλογα ήταν λογικό να μας φτάσει γρήγορα και να συνεχιστεί το show.Ο τύπος είχε σκυλιάσει,πρέπει να το έβαλε φωτιά ή να είναι ήδη μέσα για βελτίωση.Έχω δεί πολλούς οδηγούς,έχω πάει βόλτα με πολλούς γρήγορους που προσπαθούσαν να με κάνουν να φοβηθώ αλλά μάταια.......μόνο ο Νίκος κατάφερε το ακατόρθωτο.Όταν τελείωσε το σκηνικό με το evo(το οποίο έγινε όταν ήθελε το evo να στρίψει-δεν ξέρω αν όντως είχε σκοπό εξαρχής να στρίψει ή αν είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα) γίνανε κ άλλα όμως ήταν πολύ "μικρά" για να συγκριθούν με αυτό το τρελό που έζησα.Θέλει....................... κότσια για να το κάνει αυτό κάποιος και λίγοι είναι αυτοί που τα έχουν.Και όπως του είπα όταν τελείωσε η βόλτα..........είναι πιλότος!!!!!!!!
ΑΑΑ!!Και για όσους αναρωτήθηκαν μπορώ να μιλήσω και να γράψω(άλλωστε και όσο γινόταν αυτό μιλούσαμε και σχολιάζαμε)γιατί το γούσταρα πολύ!!!!!
Σου περασε καθολου απο το μυαλο μηπως σου διακοψει την πορεια καμμια κολωνα η κανενα αλλο οχημα (παπακι,μηχανη, αυτοκινητο) που στην τελικη δεν φτεει και τιποτα ? question question question