Αν βαλεις Ραδιο-cd στη θεση που περνει την κασσετα, στην οθονη την εργοστασιακη θα δουλευουν ολα εκτος του Ραδιο(θερμοκρασια,ωρα και υπολογιστης ταξιδιου).Κατι αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να απευθυνθεις σε ενα μαγαζι με ηχοσυστηματα και να τοποθετησεις ενα ραδιο-cd στην θεση κατω απο εκει που περνει την κασσετα και να σου φτιαξουν μια ειδικη πλακετα που χρειαζεται ετσι ωστε να μπορεις να λειτουργεις και το Ραδιο-cd και το μαμα κασσετοφωνο χωρις να εχεις προβλημα.Ειδικα αν θελεις να βαλεις ηχοσυστημα αν το κανεις αυτο το τελευταιο που σου ειπα οταν θες να λειτουργεις το ηχοσυστημα θα ανοιγεις το Ραδιο-cd και οταν δεν εχεις ορεξη να ακουσεις δυνατα μουσικη θα ανοιγεις το μαμα ραδιοκασσετοφωνο.Αυτα μου ειχαν πει οταν ειχα ρωτησει και εγω για το δικο μου αλλα επειδη δεν ηθελα να δωσω λεφτα για μια τετοια πατεντα προτμησα την πρωτη λυση μιας και δεν υπαρχει περιπτωση να ακουσω κασσετες.Παντος δεν νομιζω οτι ο υπολογιστης ταξιδιου ειναι και τοσο χρησημος ωστε να μην τον θυσιασεις για μια καλη πηγη.
|