Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 30-01-06, 09:54
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 516
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

Σαββατο βραδυ ειχα μια "περιεργη" κοντρα απο το Τροκαντερο μεχρι το Δυτικο Αερολιμενα η οποια μεν ηταν για πολλους και διαφορους λογους αρνητικη για εμενα ως προς τη διαφορα ιππων και στησιματος αυτοκινητου αλλα εξελιχθηκε σε μια θετικοτατη επικρατηση λογο "χεριων" για την [acronym:c89ab111f9="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:c89ab111f9] μου και κατ επεκταση για εμενα και την κοπελα μου.Ο αντιπαλος ηταν ενα EVO.Για οσους ξερουν πως οδηγω ας προσθεσουν μαζι με την ταυτοτητα , διαβατηρια , διπλωματα και οτι αλλο συνεπαγετε με δημοσιο εγγραφο που πιστοποιει την ταυτοτητα μου.Για αποριες μπορει να γραψει και ο ανθρωπος που ηταν μεσα στην [acronym:c89ab111f9="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:c89ab111f9] (η κοπελα μου) γιατι μπορει οποιος το διαβασει να σκεφτει οτι γραφω υπερβολες.Δυστυχως το λαθος μου ηταν (δεν το περιμενα αλλωστε) οτι δεν βιντεοσκοπησα το ολο σκηνικο.Ναι μεν ο τυπος οδηγουσε τρελα και μανιασμενα , οριακα ηταν κολλημενος στον προφυλακτηρα μου κυριολεκτικα , αλλα μαλλον δεν ηξερε τον ογκο του αυτοκινητου του καλα και δεν πηγαινε οπως εγω , πανω απο τα ορια.Δε μιλαμε για "φιλικο ανοιγμα" αλλα για τρελη καταδιωξη.