Θέμα: KE 30 FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: KE 30 FORUM
Παλιά 28-01-06, 00:27
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 456
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Re: KE 30 FORUM

Σαββουλη, σε ειδα να γραφεις σε αλλα post και να φρικαρεις με αυτα που βλεπεις. Θερμη παρακληση, απο εδω και περα να μενεις στο κλουβι σου που λεγεται ΚΕ30 FORUM (αντε και στο ΑΕ86 αφου εισαι μεταλλαγμενος) και ναμη σουλατσαρεις. Δεν λεω , σκας και θελεις να πεις τη γνωμη σου, δεν συμφωνω και εγω με πολλες τιμες που βλεπω, και οντως καποιοι φαινεται αντι να ειναι εδω μεσα για την παρεα και την τρελα, το εχουν κανει μπουτικ και προσπαθουν να επωφεληθουν. Το να τα βαζεις μαζι τους ομως, και να δημιουργουνται σιγα σιγα ιντριγκες ,εταξυ των μελων δεν λεει. Δενθα συμφωνησουμε ποτε ολοι σε κατι γιατι προπαντων ειμαστε ανθρωποι, ο καθενας λειτουργει με τον τροπο του. Δεν γουσταρεις καποιον, γραψτον στα @@@. Ή , αν θελεις γραψε : Μεγαλε, η εκκλησια πεφτει στο επομενο τετραγωνο. Κατσε εδω στο Forum μας και μη πας παρακατω, κατσε με αυτους που σε αγαπανε, σπασε λιγο πλακα με εμας και γελα με αυτα που διαβαζεις. Ξερω θα μου πεις οτι πασχω απο στρουθοκαμηλισμο, το δεχομαι, αλλα δεν μπορουμε να τους σωσουμε ολους. οποιος θελει ας σου ή μου ρωτησει τη γνωμη, και θα του πουμε εαν κατι που υπαρχει στις αγγελειες αξιζει. Σε παρακαλω μη δωσεις συνεχεια.κατσε εδω, στο φιλοξενο ΚΕ30, ειμαστε λιγοι αλλα καλοι.