Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Συνδρομή Και Κλείδωμα Forum
Παλιά 26-01-06, 17:04
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 665
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Re: Συνδρομή Και Κλείδωμα Forum

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν ημουν στην Αθηνα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να περασω μια παρασκευη...να πληρωσω και να γινω μελος . Ειναι απλα, οπως πρεπει να ειναι.
Σωστό αυτο που λές, αλλά πρέπει να βρεθει ενας τρόπος να πληρώνουν και τα παιδια απο την επαρχία γιατι αποτελούν ισότιμα μέλη του club! (το λέω και το τονίζω αυτο. Τα μέλη της επαρχιας δεν ειναι παιδια ενος κατώτερου Θεού).
Και ξαναλέω το εξής: Η ανάγκη για να πληρώσουμε τη συνδρομή μας δεν ειναι για να εχουμε εκπτωση σε 5 καταστήματα. Είναι για να μπορέσει να καλύψει τα λειτουργικα εξοδα της αυτή η παρεα που λέγεται corolla club. Και αυτά μας βαραίνουν όλους, είτε πάμε στις συναντήσεις είτε οχι, είτε ψωνίζουμε απο τα συνεργαζόμενα καταστήμαρα είτε όχι.
Και αν κάποιος νομίζει οτι όλα αυτά τα λέω επειδη είμαι Moderator και προωθώ τα "προϊόντα-συνδρομές", του απαντώ το εξής... Εγώ δεν εχω βάλει δεκάρα στην τσέπη μου, εχω πληρώσει τη συνδρομή μου και οτι κάνω το κάνω για την κ@υλα μου και για την παρέα που γνωρισα μέσα στο club και τους γουστάρω πάρα πολύ.

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση