Θέμα: Ts Forum -3-
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Ts Forum -3-
Παλιά 20-01-06, 17:41
Το avatar του χρήστη akis_1
akis_1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 262
akis_1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Ts Forum -3-

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Επί τι ευκαιρία, θα ήθελα να σας καταθέσω και τη προσωπικη μου γνώμη. Έχω γνωρίσει τον ASTAKO και έχουμε συζητήσει. Έχει πολύ βαθιά γνώση της βελτίωσης του εν λόγω οχήματος και είμαι σίγουρος ότι οι έλληνες βελτιωτές γνωρίζουν λιγότερα από αυτόν για το TS. Το έχουμε διαπιστώσει αμέτρητες φορές. Με τις συμβουλές του και εγώ αλλά σίγουρα και άλλοι έχουν αποφύγει πολλές κακοτοπιές και άσχετους που τάζουν λαγούς με πετραχήλια....
Δέν έχει κοκορευτεί ποτέ για τη βελτίωση του οχήματος του και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει. Σημειωτέον οτι όσα μας έχει προτείνει, τα έχει μελετήσει και δοκιμάσει, με αποτέλεσμα να έχουμε άκρως αξιόπιστο αποτέλεσμα.
Ήταν και είναι ευχάριστη έκπληξη για μένα να συναντώ ανθρώπους με τόσο μεγάλη τεχνογνωσία που δέχονται να την μοιράζονται τόσο απλόχερα, όταν ζούμε στην Ελλάδα την χώρα των κρυψίνους που όλοι κρατούν όλλα μυστικά....
Και τέτοιες συμπεριφορές αξίζουν τουλάχιστον εκτίμησης και όχι κατάκρισης...
Δημητρη εχω γνωρισει πολλα ατομα που εχουν μιλησει με τον αστακο λογο της δουλειας μου και εχουν παει βολτα και με το αμαξι του πολοι απο αυτους μου ελεγαν οτι κανουν πολυ παρεα και τα σχετικα και σε ολους ελεγα εδω και ενα χρονο και οτι να συναντηθουμε για να δουμε τα αμαξια.Εχω και εγω γνωσεις πανω στο μοτερ τωρα αν νομιζεις οτι τον κατακρινω κανεις λαθος απλα αφου τον εφερε παλι η συζητηση ειπα να postaro μιας και ολον τον καιρο που ειμαι μελος απλα δεν εγραφα για να αποφυγο αυτα τα παρατραγουδα.