Θέμα: Ts Forum -3-
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Ts Forum -3-
Παλιά 13-01-06, 08:28
Το avatar του χρήστη akis_1
akis_1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 262
akis_1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Ts Forum -3-

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια εγω ενα εχω να πω οτι με οσους εχω μιλησει πολλα ατομα του club και μου εχουν πει οτι ο astakos εκτος οτι εχει κανει καποιες σπουδες πανω στο μοτερ της TS λεει πολλα πραγματα που δεν αληθευουν.Φιλε ASTAKE οποτε θελεις να κανονησουμε μου να δουμε τι κανει το TS σου με τον παραληλο απεναντι σε ενα με τα ιδια πραγματα και POWER FC.Τι λες?
Βασικά ο astakos απέχει απο τις συνομιλίες του forum εδώ και καιρό.Καποια στιγμή εμφανήστηκε και παλί,αλλά πλέον απέχει,συνεπώς δεν θα σου απαντήσει.Αν θελεις έχω το mail του.Στο τηλέφωνο πάντως μου είπε οτι τα πράγματα,με την τοποθέτηση του εγκεφάλου, δεν άλλαξαν τραγικά ως προς την δύναμη ψηλά,αλλά κυρίως ως προς την ροπή χαμηλά.

Υ.Γ:Πέρα απο αυτά που σου έχουν πεί,καλά θα ήταν να διαβασεις παλιότερες του δημοσιευσεις για να δεις αν έχεις εσύ καποια ενσταση στα λεγομενα του,που συνήθως απορρέουν απο την εμπειρία του,το ψαξιμο και τα λεφτά που έχει ρίξει στο αμάξι του.

Φιλικά Δημήτρης.
Φιλε JIMS192 εγω δεν ειπα οτι δεν ξερει τι του γινεται παρακολουθω τις συζητησεις του απο το ΤS FORUM 1.επισεις τον εχω δει να γραφει και στο toytaowners τωρα αν πιστευεις οτι υπαρχει μονο ενας που ψαχνεται και ριχνει λευτα στο αμαξι του τοτε κανεις μεγαλο λαθος.