Re: ποσα carina και ποσα avensis εχουμε μελη?
Carina II 1.6 του 89' με καρμπυρατερ. 200.000 χλμ τα περισσότερα σε πολυ ανήσυχες καταστάσεις καθώς εκεί εξέφρασα τις νεανικές μου οδηγικές ορέξεις. Τώρα δυστηχώς το έχω εγκαταλήψει γιατι έχω ένα μικρό για την πόλη. Ενδεικτικά να αναφέρω οτι δεν έχω αλλάξει δίσκο πλατώ ακόμα!!! 2 φορές μόνο τακάκια και 1 αντλία νερού. Α ναι και 1 φορά μπουζοκαλλώδια. Πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο σε σημείο εκνευριστικό θα έλεγα. Να φανταστείτε κάποτε είχε χάσει όλα τα λάδια απο το φίλτρο χωρίς να το πάρω χαμπάρι....ακόμα απορώ πως δεν έλλιωσαν όλα τα εξαρτήματα μέσα αφού ήταν και Αύγουστος μήνας. Σαν απόδοση ο κινητήρας του πάντοτε ήταν με τις ώρες του. Άλλωτε σκότωνε στην κυριολεξία και άλλωτε δίσταζε.Κλασσικά φαινόμενα καρμπυρατέρ και βενζίνης. Την 1 μέρα έγραφε στην Εθνική κοντά 210χλμ και την άλλη δεν ξεκόλλαγε απ τα 180-185. Τώρα βέβαια που το έβγαλα ταξίδι με το ζόρι 180, αλλά αυτό έχει να κάνει και με το δίσκο αφου λογικά μετα απο 17 χρόνια θα έχει γίνει φρίσμπι! Μάλιστα όταν το πιέζω και αλλάζω ταχύτητα κάνει κάτι εκφοβιστικούς ήχους ο λεβιές ταχυτήτων στην αποσύμπλεξη. Είναι άραγε ο δίσκος ή πάω για σασμάν? Αχ μωρή καρινούλα και Ferrari να αγοράσω για σένα θα μιλάω, γιατί με αυτό το αμάξι πέρασα τα δυσκολά μου χρόνια και με έβγαλε ανέξοδα ασποπρόσωπο.
|