Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sotosgl";p="
[...] αλλα αν ειναι να περιμενω 3 μηνες για ενα γνησιο ανταλακτικο επειδη δεν το ζητανε πολλοι [...]
|
Σε αυτό θα συμφωνήσω φίλε μου και εγώ. Εγώ περίμενα σχεδόν 1,5 μήνα για να μου φέρουν από Ιαπωνία (!!!) το σιδερένιο λαμάκι του ντουλαπιού του συνοδηγού γιατί από την πρώτη μέρα που πήρα το car δεν έκλεινε καλά και μου άνοιγε στο δρόμο από τους κραδασμούς!!! Τελικά μην φανταστείτε ότι μου φέρανε το ανταλλακτικό... Απλά μου βάλανε ένα από κάποιο τρακαρισμένο Corolla που είχαν στο συνεργείο...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sotosgl";p="
[...] Για τα λαδια που βαζουν δεν το συζηταμε μπροστα στα ματια μου επειδη ειναι φιλος,οπως εβγαλε τα λαδια απο ενα Corolla επειδη ηταν ακομα καθαρα τα εβαλε σε Yaris [...]
|
Απίστευτο... Όλα τα έχω ακούσει αλλά αυτό...
Πάντως, εγώ είμαι σχετικά ευχαριστημένος από την αντιπροσωπεία στην Πάτρα (εάν εξαιρέσουμε τις τιμές των ανταλλακτικών και αξεσουάρ, οι οποίες είναι από τις ακριβότερες που έχω βρει από τις αντιπροσωπείες της ΤΟΥΟΤΑ). Τα παιδιά στο συνεργείο, ιδίως ο ένας από τους δύο υπεύθυνους, είναι πολύ εξυπηρετικά και πρόθυμα να ακούσουν το πρόβλημά σου και να σου δώσουν λύση.
Πάντως, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, πρέπει να είσαι επάνω - καταπάνω όταν κάνουν εργασίες στο car αλλά ποιος έχει το χρόνο να το κάνει αυτό συνέχεια...