Καταρχην φιλε Πανο sorry απαντησα σε αλλη θεματικη ενοτητα ζητωντας σου να μου δωσεις πληροφοριες.Το εκανες σε αυτην την ενοτητα οποτε σε αυτην θα σχολιασω!!
1)Διαφωνειτε στο αποτελεσμα της μιας εκ των 3 ανοιγματων.Ας δουμε τι εγινε στις 2 που συμφωνειτε!Στην μια κοψατε και οι 2 απο οτι καταλαβα (αρα δεν μετραει) και στην αλλη παραδεχεστε πως ησασταν μαζι(απο ρολαριστοι).Αρα στην ουσια γινανε 2!!! ανοιγματα(την καταβαση δεν την καταλαβα δεν την σχολιαζω).Το πρωτο που φυγατε ρολαριστοι και ηρθε ισοπαλια και το δευτερο που ο Νικος λεει οτι βρεθηκε μισο αυτοκινητο μπροστα και ας ξεκινησεαπο την ακαθαρτη μερια(!!!).Αν καταλαβα καλα ο Πανος το αμφισβητει αυτο και λεει οτι ηρθε ξανα ισοπαλια.
Αρα ρε φιλε Γιαννη ως προς τι τα πανηγυρια.Το οτι στην μια απο τις 2 κοντρες ενα βαρυτερο αυτοκινητο πηρε μια ισοπαλια και μια νικη;;;;Εγω και με τις 2 ισοπαλιες βολευομαι αρκει να συμφωνησουν και τα 2 παιδια στην εκβαση.Και ξερεις γιατι βολευομαι!!Γιατι στην περιπτωση της ισοπαλιας αποδεικνυεται οτι το μαυροκαπακο ειναι καμμια 10-15 αλογα παραπανω(με καλυπτει απολυτα ο συλλογισμος του Τoyotamania).Σε περιπτωση ηττας με μισο αυτοκινητο οπως ισχυριζεται ο 2579 η διαφορα αυτη καθεται σιγουρα στα 15 αλογακια και κοιταζει ψηλοτερα.Αυτη ειναι η εκτιμηση μου συμφωνα με αυτα που διαβασα και καταλαβα απο τα λεγομενα και των δυο(υπογραμιζω και των δυο).Τωρα ειλικρινα αν δεν καταλαβα κατι,και δεν με ευννοουν τα γραφομενα(sorry Νικο και Πανο πολλα που γραφεται βγαζω δυσκολα νοημα),και το παρερμηνευασα ας με διορθωσουν τα παιδια.Παντως Γιαννη σιγουρα δεν ειναι στιγμη για πανηγυρια για τους ασημοκαπακους γιατι αποδειχτηκε(σε εμενα τουλαχιστον) οτι οντως ειναι απο 140-150 τα καλυτερα τους(με παραλληλους κ.τ.λ).
Το οτι μπορει να κερδιζουν κοντρες με μαυροκαπακους το θεωρω αυτονοητο μιας και διαφορες 10-15 αλογων,ε δεν ειναι δα και τεραστιες,δεν μπορουν να κρινουν παντα απο την μια μερια το αποτελεσμα.Κ Α Ι εδω π α ρ α δ ε χ ο μ α ι τον Πανο γιατι εχει καταφερει το μειονεκτημα αυτο να μην φαινεται στις περισσοτερες κοντρες του με μαυροκαπακα.Ειτε ειναι η βαθια γνωση που εχει αποκτησει απο το αυτοκινητο του ειτε η οδηγικη του εμπειρια τον εχουν κανει αν μη τι αλλο να μαχεται και να παιρνει ισοπαλιες(χα,χα,χα,για νικη δεν βλεπω ακομα).Εσεις οι υπολοιποι εχετε τις ιδιες ικανοτητες;;;Και Πανο δεν χρειαζεται να παραδεχτω το μοτερ σου γιατι πολυ απλα ποτε δεν το υποτιμησα.Απλως το συγκρινα με κατι καλυτερο(μαυροκαπακο).Δεχομαι οτι οι 'επεμβασεις' σου του εχουν δωσει αν μη τι αλλο αν οχι αλογα τοτε στρωτη δυναμη σε ολο το φασμα(δικαιολογια του παραλληλου),και παρολα τα προβληματα που αναφερες καταφερες να σταθεις καλα(ισαξια).Σιγουρα εχεις απο τα πιο δυνατα ασημοκαπακα(ολοι το λενε) αλλα εισαι σιγουρος οτι τα εβαλες με τα πιο δυνατα μαυροκαπακα;(εδω μπαινω εγω,χα,χα,χα).Με μικροτερο βαρος απο τον 2579,με εξαρι κιβωτιο και με ολες τις περιφερειακες επεμβασεις με επιασε ενα τρεμουλο δεν ξερω....Πλακα κανω!!!Δεν μιλαμε για μενα εξαλου sorry.
Aς μιλησουμε τοτε για αλλον μαυροκαπακο.Τον 2579.Φιλε Νικο και απο τα λεγομενα του Πανου εδειξες γνωστης του αυτοκινητου σου και με καλες,αν οχι καλυτερες εκκινησεις.Σιγουρα εχεις δυνατο μοτερ,ακουστηκες κοντρακιας(αν σου λειπανε και οι υπερβολες θα ησουν καλυτερος).Καταληξτε τι εγινε και στην κοντρα που λες οτι ησουν μπροστα για να εχουμε και μια ξεκαθαρη εικονα της δυναμης σου.
Υ.Γ1 Τον 2579 τον σχολιασα γιατι μου το ζητησε με p.m και οχι απο κριτικη θεση.
Υ.γ2 Γιατι ρε Πανο δεν εβαλες 100αρα βενζινη δεν το καταλαβα!!!(τι εννοεις ρυθμισμενος ετσι

Και σιγουρα εισαι ελαφρυτερος μην γραφεις για ψηφιακες μετρησεις κ.α.