Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 10-01-06, 22:16
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1250
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

γκουχου γκουχου
λοιπον. ανοιξαμε 3 κανονικες φορες. τη μια ανοιξαμε ρολαριστοι και εως το τερμα ημασταν μαζι φτερο φτερο.
2η εκκινηση την καναμε σταματημενοι και τ αμαξι εμεινε κατω. καλυτερα να ξεκινουσα με δευτερη ταχυτητα. ξανασταματησαμε και ξαναξεκινησαμε (εκει που λεει ο νικος οτι πατησε χωμα) θα διαφωνησω για το χωμα φιλε νικο επειδη ακουσα το αριστερο σου λαστιχο να σπιναρει. αρα πως σπιναρε το δεξι στο χωμα?
το αποτελεσμα της αναβασης το ξερουμε και ειναι ισοπαλια. ανοιξαμε ελαφρα δευτερες ομως εστω για λιγο οταν κατεβαιναμε (ελπιζω να το παραδεχτει ο νικος) και μου ειπε απο το pmr οτι δε μαζευομαι. αν και ειχε παρα πολυ μικρη διαρκεια το ανοιγμα. και φυσικα δεν βγαινει συμπερασμα απο κει. απλα το πα. ΟΠΟΤΕ αν φιλε νικο ανοιξουμε κανονικα σε ευθεια εως την τελικη μας τι πιστευεις οτι θα γινει?
και να επισημανω στο φιλο δημητρη που δεν παραδεχεται με τιποτα τον κινητηρα μου οτι στο δευτερο ανοιγμα που μου εφυγε πολυ λογω τρελου σπινιαρισματος μου η διαφορα που ειχε ανοιξει ο νικος καλυφτηκε(οχι ολη) στο γεμισμα της τριτης.(για τον δημητρη ηταν αυτο) παραθετω φωτο του ελαστικου μου να δειτε τα ρεζιλικια μου.
επισης να πω οτι ποτε δεν ξεκιναω σωστα γιατι κανουμε το χαβαλε μας και μ αρεσει να λιωνω τ αμαξι. αν ειχα βαλει στοιχημα ομως τα πραγματα θα ταν διαφορτικα πιστευω. γιατι αλλο ειναι να ξεκινας με 4000στροφες και αλλο με 7500 που παντα ξεκιναω εγω.
ειναι ευνοητο οτι ο κινητηρας ο μαυρος ειναι δυνατοτερος απο μενα(142ειμαι)
δεν θα χασω ποτε ομως απο μαυροκαπακο ψιλομαμα
απο ασημι ισως χασω. γελατε ε?
οι διαφορες με μενα και το νικο ειναι οτι.
Α ειναι δυνατοτερος και στροφαρει 8200 αντι 7500 που στροφαρω εγω
Β ζαντολαστιχα. οι 15 αρες που εχει ο νικος νομιζω ειναι βολικες για μια καρινα. που να ειχε 17 αρες δλδ?
Γ τα κιλα. ειμαι 1165 μετρημενος προσφατα σε ψηφιακη ζυγαρια(λιγη η διαφορα μας) απλα το καρινα εχει ογκο
Δ οδηγικα. ο νικος φυσικα ηρθε μελετημενος και ξεκιναει σωστα την καρινα σε αντιθεση με μενα που τ αφησα ολο κατω
Ε σασμαν. επειδη το χω μαμησει το σασμαν αναγκαστικα πεφτω πολυ κατω απο το lift σε καθε αλαγη.πρεπει να αλαζω την ταχυτητα αργα για να την παρει στα σιγουρα. αλαζω ταχυτητα ακριβως στις 7600 και πεφτω στις 4500-4800
Z βενζινη. καιω παντα απλη αμολυβδη(95οκτ) σε αντιθεση με την 100(συν ενισχυτικα του νικου, πιστευω δλδ)μιας και ο κινητηρας μου ειναι ρυθμισμενος ετσι

ευχαριστως να ανοιξουμε σε μια ευθεια και τοτε θα βγουν ολα τι και πως. ακομα και μετα τα 180 που ουρλιαζει εμενα επισης ευχαριστως ανοιγω παλι.....

να πω επισης οτι δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης εδω μεσα με κανεναν

νικο πρεπει να βρω εναν ρυθμιστη πιεσης ιδιο με το δικο σου
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg ........_068.jpg (105,5 KB, 5 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg ........_082.jpg (61,7 KB, 6 εμφανίσεις)