Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 10-01-06, 18:53
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 321
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

παιδια χαλαροστε 1ον το ts το εχω οσο και να θελετε το αντιθετο τελος.η κοντρα με το φιλο το μαρμελ οπως ειχα πει θα κρινοταν στο φτερο.θα περιγραψω πως ειδα τα πραγματα και θα κανω και κριτικη αντικημενηκη πιστευω.γιναν 3 κοντρες 1 απο 30 περιπου και 2 απο σταση απο τα 30 ανεβικαμε ο ενας διπλα στον αλλο θα ελεγα τα ιδια πηγαμε εντυπωσιακο ηταν οτι αναλογα της στροφες το κινητιρα επερνε κεφαλη μια το ενα και μια το αλλο .απο σταση τωρα στην 1η ξεκινισε πολη γρηγορα το carina ο πανος εμηνε επιτοπου σχεδον λογο του ακατασχετου σπιναρισματος αν και δεν κουμπονε η2ρα μου ειχα ανηξη τοσο οστε νομιζα οτι τα παρατησε και εκοψα στην 2η φορα που ανιξαμε απο σταση υπιρξε μια λεπτομερια σημαντικη η carina ηταν απο την δεξια ακρη του δρομου που ειχε σκονη και πετραδακια με αποτελεσμα το πολυ σπινιαρισμα και τις carinas χανοντας το πλεονεκτιμα τις μεγαλης ροδας που γινετε μιονεκτιμα απο κη και περα για τους γνωστες παρολα αυτα ημουν 1/2 αυτ/το μπροστα ετσι δεν ειναι πανο?κριτικη τωρα του πανου το αυτ/το ειναι το πιο δυνατο ασημοκαπακο του club ατμοσφαιρα και πιστευω αυτο ειναι λογο του προγραματος που εχει(εχω ανοιξη και με αλλοκαι το ειχα).πιστευω το αυτ/το του σε καποιες στροφες του κινητιρα ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο σε σταση η carina ειναι πιο γρηγορη αναλογα το ποσο θα ανοιξη η πρωτη ετσι σηνοψιζοντας εχω να πω οτι μιλαμε για δυο αυτ/τα ισοδυναμα με μικροδιαφορες αναλογα τισ συνθικες τωρα αν ειχα ts δεν θα πανηγιριζα γιατι αν γνωριζω καλα κανεις δεν εχει ανοιξη με το πανο και δεν ξερω γιατι?
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...