Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-01-06, 12:30
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φίλε kosma αναφέρεσαι σε ένα ωραίο θέμα στο οποίο πολλοί απάντησαν και είδα 2 διαφορετικές γνώμες.η μία είναι βάλτο και η άλλη μην το βάλεις.εγώ δεν θα σου πω να το βάλεις ή να μην το βάλεις παρά μόνο τις εμπειρίες μου από συζητήσεις με παιδιά που έχουν saxo και συχνάζουν σε μέρη που όλοι λίγο πολύ τα ξέρουμε.
όλοι όποιον και να ρωτήσεις σου λένε ότι απλά έβαλαν ένα κιτ nitro και αυτό είναι όλο.κανένας όμως δεν λέει πόσες φορές έχει αλλάξει το μοτέρ του και κανένας δεν θα σου πει ότι όλα τα εσώψυχα του αυτοκινήτου έχουν αλλαχτεί για να μπορεί να αντέξει ο κινητήρας.

όπως έγραψε και ο φίλος leon74 και συμφώνησε και ο JIMS192 και τα άλλα παιδιά το nitro όπως και να το κάνεις καταπονεί το κινητήρα και μειώνει τη διάρκεια ζωής του.
εσύ προσωπικά δεν έχεις ένα κινητήρα που τον βρίσκεις με λίγα λεφτά και πουλιούνται με το κιλό στις μάντρες με τα μεταχειρισμένα αλλά ένα αξιοσέβαστο βελτιωμένο μοτέρ.ένας μεταχειρισμένος κινητήρας μπορεί να έχει από 300-1500 ευρώ(από έναν απλό 1,3 έως έναν 20ν ασημοκάπακο παράδειγμα φέρνω) ενώ ο δικός σου κάτω από 4000 δεν βρίσκεται (μιλάμε μόνο για αγορά).
εγώ απλώς θέλω να σε βάλω να σκεφτείς αν αξίζει να πάρεις το ρίσκο για αυτή την ευχαρίστηση που προσφέρει το nitro (όπως λέει και ένα φιλαράκι που έχει στο saxo του είναι ωμή δύναμη!) με δεδομένο ότι το μοτέρ σου μπορεί να μην σπάσει αλλά να πέσει γρήγορα και εκεί που αν λέμε εσύ θα ήθελες να το ''παντρευτείς'' το συγκεκριμένο αυτοκίνητο επειδή σου αρέσει θα σου έβγαζε μια δεκαετία χωρίς να κάνει κιχ στα 5 χρόνια (πέρνω το μέσω όρο) αναγκαστείς να αλλάξεις μοτερ.

κάτι άλλο που θέλω να επισημάνω είναι για τον Παναγιώτη.Marmel φοράς ένα ωραίο μοτέρ βελτιωμένο από τη μαμά ΤΟΥΟΤΑ ( να τολμήσω να πω σχεδόν οριακά γιατί βελτιώνεται και άλλο ατμοσφαιρικά).είσαι σίγουρος ότι μπορεί να αντέξει στα νιτραρίσματα?εγώ πιστεύω πως αυτά τα μοτερ είναι λάθος να τα pushάρεις.

Πάντα φιλικά Κωνσταντίνος

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση