Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
ηρακλη θα βαλω μπουζοκαλωδια MSD.βρηκα. και ψαχνω και τα υπολοιπα καλουδια του ρευματος
στο θεμα μας τωρα. πηγα σημερα κατα τις ενιαμιση για αεροδρομιο. χτυπουσα κατι 220 225 δεν ακουγα τον παραμικρο θορυβο η κραδασμο και το ευχαριστιομουν στην αττικη οδο. οταν ειναι η στροφη(πεταλο) η αριστερη η καλη οπως ερχεσαι απο αθηνα και πας για αερολιμενα ημουν αριστερα εβλεπα τηλεοραση χαλαρα με 140 κατι και εστριβα. κοιταω καθρεφτη και βλεπω κατι φωτα να ερχοντε σφαιρα. για να μην του χαλασω τη στροφη εκανα δεξια με τη μια και με περναει ενα κοκκινο focus με πινακιδες απο πατρα. πρεπει να πηγαινε 165+
μετα στο ισιωμα κοβει περιπου 145. τον περναω απλα υσηχα και χαλαρα χωρις παρατραγουδα. κοιταω καθρφτη να δω που σκ@τ@ ειναι και βλεπω δυο φωτα να ερχοντε μαλλια. υπολογισα απο τον καθρηφτη παντα οτι ηταν πισω 150 μετρα τουλαχιστον αλλα ερχοταν καλα.....
τον υποτιμησα ομως και δεν ανοιξα με τη μια ωστε να τον εχω διπλα μου να δω τι παιζει. πηγαινα με 160 κατι και με περναει με λιγα παραπανω. ωπ λεω....... επιτελους τσιμπησε. κατσε να παω να δω τι σαργο επιασα. κατεβαζω τεταρτη παταω και πλησιαζω. περασαμε τα 200 πηαγαιναμε μαζι αλλα ολο και πλησιαζα
αυτον τον κοβω οτι μεχρι εκει ηταν αντε 215. χαζευα το focus επειδη ηταν ομορφο και με ξυπνησαν οι κοφτες οτι πρεπει να βαλω και πεμπτη. την βαζω βιαια και φανηκε εκει ειδικα οτι τον ειχα.ειχα κανει τη μαλακια και δεν πατησα απο την αρχη. ηθελα να δω απλα πως θα τον περναω. πιστευω οχι χαλαρα αλλα τον περασα αερα. φτασαμε αεροδρομιο και ηταν πισω περιπου 4 κενες. επειδη εγιναν παρα πολλες κουβεντες εδω μεσα ηθελα να σιγουρευτω τι ηταν. ηταν η πρωτη φορα που σταματησα εγω προσωπικα αυτοκινητο(ισως εχει γινει καμια φορα ακομα αλλα δε θυμαμαι ρε παιδια) του βγαζω αλαρμ του κουναω το χερι σταματαει διπλα μου τον κοιταω(ολο οργανακια στις κολωνες ηταν) και τον ρωταω φιλε τις εχεις εκει μεσα? μου λεει 1600. ανοιγωκλεινω τα ματια και του λεω με σιγουρο υφος , αποκλειεται. μου λεει εσυ τι εχεις? του λεω αν μου πεις αληθεια θα σου πω. μου λεει 2000.του λεω ε? 2000 μου λεει με τα 170. του λεω οκ να σαι καλα και καλη χρονια. αμεσως με ρωταει εσυ τι εχεις? του λεω 1600 ατμοσφαιρα(δεν ειπα 20v). και εκλεινα το τζαμι. και μου λεει εχω το 2000 αλλα με τα 130 αλογα και οχι με τα 170.
τι σκατα ειχε μεσα? με μπερδεψε ο ατiμος. βαγγελη ψαξε ολη την πατρα και μαθε τι φοραει γιατι αν ειναι 130 παει θα ξεφτιλιστουμε απο το νικο. αν ειναι 170(που τοσο το εκοψα) εχει καλως καλα παμε!!!!
ομως τι πιστευετε οτι ειχε μεσα?
130 η 170 αλογα?