Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Καλα οσον αφορα τα φρενα τι να πουμε οτι τα δισκοφρενα ειναι αποδοτικοτερα των ταμπουρων;Μαλλον αν σκεφτεις οτι προκειται για την εξελιξη τους.Τωρα Diaphane με προβληματισες οσον αφορα αυτα που ειπες για τον κατανεμητη.Εγω δεν γνωριζω καν που ειναι και δεν ξερω αν εχει αλλαχτει.Παντως με τα φρενα στην αρχη ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ(ειτε με το ABS,ειτε με την αισθηση).Μετα απο αρκετο ψαξιμο καταφερα να τα βελτιωσω και αυτην την στιγμη λεω πως δεν εχουν καμμια σχεση με πριν.
Εχουμε διαφορετικο κατανεμητη ή αλλες ρυθμισεις εννοεις;Γιατι φανταζομαι οι κατανεμητες να ειναι ιδιοι αλλα και οι ρυθμισεις τους;
|
ο κατανεμητής βρίσκεται στον καθρέφτη του αυτοκινήτου.επισυνάπτω φωτογραφία.εγώ αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα.Του λεβιν είναι 1/4 δηλ δύο σωληνάκια για μπροστά και δύο για πίσω.εμένα ήταν 1/5 δηλαδή 2 για μπροστά και δύο για πίσω απευθείας για τα φρένα και ένα επιπλέον για τον πίσω κατανεμητή ο οποίος βρίσκεται στο αριστερό πίσω άκρο και ανάλογα με το φορτίο συμβάλει ανάλογα στο φρενάρισμα.τελικά τον πάντρεψα με κατανεμητή από celica gt4.στην ουσία όπως φαίνεται στη 3η φωτογραφία από το πάνω μέρος αριστερά έχει 2 σωληνάκια,δεξιά ένα(θα έπρεπε να έχει ενδιάμεσα ένα ακόμα όπως φαίνεται)και έχει και ένα κάτω)εγώ τον είχα πάρει 100 ευρώ.