Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="
φιλε δημητρη χαιρωμαι που απαντισε εστω και ενασ με ts. φαντασου τωρα τισ 2,5 καροτσεσ που εφαγε το vti απο μενα +τισ 2 που εφαγεσ εσυ απο το vti οπωσ περιγραφησ μασ κανουν 4,5 καροτσεσ πεσ μου τωρα δεν ειναι σαν να κλεβω εκκλησια
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
Καιρό πριν είχα ανοίξει με civic vti και έφαγα 2 καρότσες χαμομήλι,γιατί είχα ενα πόνο στο στομάχι, και μετά βγήκα βόλτα.
|
Κατι πάει στραβά με τα μαθηματικά.Κακές προσθέσεις διαπιστώνω...(σ'αυτό το κομμάτι πήγαινε το ένα μέρος της δόσης του χιούμορ!!!)
Παράθεση:
οσο για το ανοιγμα που εκανεσ απο 2ρεσ σε προσπεραση με το vti και σε εχασε η του crx να σου πω το θεμα ειναι αν το ανοιξε και αυτοσ ?εδω μιλαμε για στισιμω και τισ διαφορεσ στο στησημω τισ περιεγραψεσ εσυ και εγω και το αποτελεσμα στο περιγραφω πιο πανω
|
Δεν πιστευω πως όταν κάποιος σ'ακολουθεί αρκούντως γρήγορα οτι δεν το δίνει. Τουλάχιστον δεν το κάνω εγώ.Η το δίνω όσο πάει ή απλά δεν ασχολούμε και ο άλλος εξαφανίζεται...Παρόλαυτα τπτ δεν αποκλείεται.
Παράθεση:
[...]οσο για την σελιδα νομιζω οτι μαλλον δεν ειναι η καταληλη για την αναπτοιξη το θεματοσ να γραψομε μια με τιτλο( ποσεσ καροτσεσ τρωει η ts corolla απο μια αντισιχη μαυροκαπακη 20ν)
ολα αυτα με μια δοση χιουμορ και αληθειασ αλλα παντα με καλη διαθεση
|
Ποιά δόση όμως είναι μεγαλύτερη?Της αλήθειας ή του χιούμορ?
Τελοσπάντων δεν είναι ανάγκη να ανοίξουμε κανένα topic.Mπορείται-Μπορούμε πολύ ομορφα και ωραία να βρείτε-βρούμε μια καλή ευθεία και να ανοίξουμε και έτσι πολύ ευκολά,στο δρόμο,και οχι στο pc θα φανεί τι ακριβώς συμβαίνει,όχι για κανέναν άλλο λόγο απλά για να έχουμε να συζητάμε επι πραγματικού!
Φιλικά Δημήτρης!