Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Σημερα το απογευμα καθως ερχομουν απο Θεσσαλονικη , στα διοδια της Τραγανας (για οσους ξερουν υπαρχει ανηφορικο κομματι μερικων χιλ.) ειχα μπροστα μου ενα Subaru S turbo .Ξεκιναει και μετα απο λιγο ξεκιναω και εγω ειχα ειδη 5η με 160χιλ. και ειχα κολλησει κυριολεκτικα επανω του.Υπεθεσα οτι ειναι το 150αρι.Καθως δεν μπορουσε να με κρατησει μου εκανε χωρο και τον περασα , αντικρυσα το 180 στην πορτα του οδηγου.Τον περασα με 180+ και συνεχισα να δινω.Ο τυπος αφηνιασε και εδινε αλλα δεν καταφερε να με φτασει.Λιγο παραπανω εκοψα και τον περιμενα , ηρθε κολλησε αλλα δεν καταφερε να ακολουθησει για αλλη μια φορα.Αργοτερα χρειαστηκε να μιλησω στο τηλ. εκοψα και μπηκα στη δεξια λωριδα.Ο τυπος με χαρα και ευχαριστηση με περασε εχοντας στο προσωπο του το χαμογελο της ευτυχιας.Δε χαρηκε ομως πολυ ουτε αυτος ουτε η κοπελα του , λιγο παρακατω τον ξαναπερασα με χαρακτηριστικη ανεση. Βρεθηκαμε τυχαια στο Σειριο και τον ρωτησα αν πραγματι ειναι 180αρι , κουνησε το κεφαλι του θετικα (και με ρωτησε τι ειναι το δικο μου , του ειπα 1,8 ατμοσφαιρικο) και απορουσε πως ειναι δυνατον να τον περναω με τοση ευκολια
|